AK Partili kadınlara hakaret eden bir CHP'li kadının sokak röportajı sırasındaki davranışlarını idol olarak paylaşan ve onun tarzında fotoğraf çekerek paylaştığı için eleştirilen Melek Mosso yaşanan bu olaylara rağmen Süleymanpaşa Belediyesi konserine davet edildi. Davetin ardından bu durumun da oldukça fazla eleştiriler almasına rağmen Melek Mosso konserinin iptal edileceği düşünülürken herhangi bir iptal durumu yaşanmadı.

Ayrıca konserde Belediye Başkanının, Melek Mosso ile birlikte sahnede şarkı söylemesi de gelen tepkilerin sayısını bir hayli arttırmaya başlamıştı. Seçim Kombini adı altında bir sokak röportajı sırasında AK Partili kadına hakaret eden bir kadına kendisini benzeterek yaptığı paylaşımlar ona pahalıya patladı. Seçimlerden sonra bu durum üzerine her ne kadar özür dilese de, tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Maltepe Okul Saldırısı Olayı Nedir? 2024 Son dakika Maltepe Okul Saldırısı Olayı Nedir? 2024 Son dakika

Belediye Başkanının Sonunu Melek Mosso Getirdi!

Belediye Başkanının Sonunu Melek Mosso Getirdi!

Süleymanpaşa Belediye başkanı düzenlenen etkinliklerin son gününde Melek Mosso konseri ile kendi sonunu getirdi. Melek Mosso sosyal medya platformunda bir sokak röportajı sırasında AK Partili bir kadına hakaret eden kadının kıyafetlerini giyerek onun gibi göründüğü ve bu durumla eğlendiği bir paylaşım yapmıştı. Seçim kombini olarak paylaştığı bu kombinin ardından insanlar yoğun tepki göstermeye başladı.

Daha sonrasında geçtiğimiz günlerde konsere davet edilen Melek Mosso için yine oldukça eleştiri yapılıyordu. Bu eleştirilerin ardından konserin iptal olacağı düşünülürken, Melek Mosso'nun sahnede Belediye Başkanıyla birlikte şarkı söylemesi yaşanan eleştirileri daha da arttırdı. Konser sırasında Melek Mosso her ne kadar herkesten özür dilese de, ve kendisini açıklamaya çalışsa da gelen tepkileri azaltmaya yetmedi. Aksine bu durumun böyle devam etmesine sebep olarak gösterilen belediye başkanı, görevinden istifa etmek zorunda kaldı. 

ANKARAYA ÇAĞIRILDI!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı 'Cüneyt Yüksel' Neden Görevden Alındı?

Belediye başkanı yaşanan bu olaylardan sonra Ankara'ya çağırıldı. Durumla ilgili savunmasını yaparken daha sonrasında istifa ettiğini duyurdu. Boşalan koltuğuna yeni belediye başkanı olarak yardımcısı getirildi. Belediye Başkanı bu durumla ilgili özür dilerken amacının kesinlikle böyle bir şey olmadığını da ifade etti. Durumun bu noktalara gelmesi üzerine yine bu olayda eleştirilirken insanlar tam olarak hangi sebeple istifa ettiği yönünde merak ettikleri sorulara cevaplar aramaya başladılar.