Süper Kupa maçı heyecanıyla dolu Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, maç biletlerini nasıl alacaklarını merak ediyorlar. Bilet alımı için öncelikle Passolig Kartı başvurusu yapmış olmanız gerekmektedir. Eğer Passolig Kartı'nız henüz teslim edilmediyse, Passo Mobil uygulamasındaki "Maça Gir" bölümünden giriş yapabileceğiniz gibi, stadyum gişelerinden de Passolig Tek Girişlik Pass Kart temin edebilirsiniz. Süper Kupa maçı biletlerinin mart ayının ilk haftasında satışa sunulması beklenmektedir. Bilet alımı için güncel bilgileri ve satış noktalarını takip etmekte fayda var.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), heyecanla beklenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının tarihini nihayet açıkladı. 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında gerçekleşecek ve bu karşılaşma 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda futbol tutkunlarını buluşturacak.

Olimpiyat Oyunları'nda The Last Dance: İki Efsane Son Kez Karşılaşabilir Olimpiyat Oyunları'nda The Last Dance: İki Efsane Son Kez Karşılaşabilir

Süper Kupa Maç Bileti Nasıl Alınır? FB – GS Passolig Olmadan Girilir Mi?

Süper Kupa maçı için tribünleri doldurmak isteyen taraftarlar, maç biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını ve fiyatlarını merak ediyorlar. Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda 29 Aralık'ta oynanması planlanan ancak iptal edilen maçın biletleri, 6 Aralık'ta satışa sunulmuştu. Ancak yeni tarih belirlendikten sonra maç biletlerinin henüz satışa çıkmadığı belirtiliyor. Maç biletlerinin, mart ayının ilk haftasında satışa sunulması bekleniyor.

Bu kritik karşılaşmanın biletlerini satın almak isteyenlerin en az bir adet sonuçlandırılmış Passolig Kartı başvurusu yapmış olmaları gerekiyor. Eğer Passolig Kartı'nız henüz teslim edilmediyse, Passo Mobil uygulamasındaki "Maça Gir" bölümünden giriş yapabileceğiniz gibi, stadyum gişelerinden de Passolig Tek Girişlik Pass Kart temin edebilirsiniz.

Süper Kupa maçı biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte, futbol tutkunları bu büyük rekabeti canlı olarak stadyumda izleme fırsatını yakalayacaklar. Süper Kupa heyecanı, her iki takımın taraftarları için büyük bir heyecan ve heyecanla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi