Serkan Çayoğlu Yeni Projeyle Geliyor! Serkan Çayoğlu Yeni Projeyle Geliyor!

Survivor All Star’ın ilk haftasına özel Acun Ilıcalı’nın dokunulmazlık oyununa özel yaptığı sürpriz yarışmacıları heyecanlandırmıştı. Kolombiya tatili için motivasyonu yükselen yarışmacılar geçtiğimiz gün, ödüllü oyun için yarışmaya başladılar.

TV8'in ekranlarında izleyicilerle buluşan Survivor 2024 All Star'ın 3 Ocak 2024 Çarşamba akşamındaki heyecan dolu bölümünde, kırmızı ve mavi takım arasında gerçekleşen ödül oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kazanan takım, Kolombiya'ya gitme ayrıcalığını elde etti.

Düelloda Net Zafer: Yaman, Dokunulmazlığı 5-0'lık Skorla Kazandı!

Survivor 2024 All Star'da gecenin bir diğer önemli anı ise dokunulmazlık düellosu oldu. Doğukan ve Yaman'ın karşı karşıya geldiği düelloda, Yaman 5-0'lık skorla kazanarak dokunulmazlık tacını takmayı başardı. Bu zaferle birlikte eleme adaylığından kurtulan Yaman, Survivor'daki yolculuğunu sürdürme hakkını elde etti.

Kolombiya Ödülü ve Eleme Heyecanı!

Survivor 2024 All Star'ın 3. bölümünde oynanan ödül oyununu kazanan mavi takım, Kolombiya'ya gitme hakkını elde etti. Ancak aynı bölümde yaşanan düello oyununda kaybeden Doğukan, eleme adaylığı sürecini sürdürdü. Mavi takımın zaferi, Survivor'da dengeleri bir kez daha değiştirdi.

Kırmızı takımın eleme adayı olan Doğukan adaylığını değiştirmezken, Mavi takımın eleme adayı olan Yaman için işler değişti. Kolombiya tatilinden sonra mavi takımın oyunlardaki başarıları devam mı edecek, yoksa hızları kesilecek mi izleyiciler merakla bekliyor.

Editör: Haber Merkezi