CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Trabzon'a gitti. Millet Buluşması'nda konuşan Kılıçdaroğlu, iftar sonrası öğrencilerle bir araya geldi ve meşhur Hamsiköy sütlacını yedi.

Sohbet ettiği öğrencilere üniversitede okudukları bölümleri sordu ve İmamoğlu da gençlere "Yüz yüze başladı galiba. İsteyen gelsin gibi bir davet var yani" dedi. Kılıçdaroğlu, gençlerle bir arada bilimden ve adaletten söz etti.

Sütlaç yiyen Kılıçdaroğlu, "Sütlaç gerçekten güzel. Hesabı kim ödeyecek" dedi. İmamoğlu ise "Ağanın eli tutulmaz Genel Başkan'ım" diye cevap verdi ve bu sözler kahkaha dolu anlar yaşattı.

Kılıçdaroğlu, gençlere, "Stres artıyor, sorunlar artıyor. O sorunları aşmak için özel bir çaba harcamak gerekiyor. Bunun için başvurulması gereken, o konuda yetkin, liyakatli kişilere ihtiyaç oluyor. Dolayısıyla size olan ihtiyaç artıyor" dedi.

Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun takmış olduğu marteniç ise bir genç tarafından fark edilerek dileğinin ne olduğu soruldu. Kılıçdaroğlu ise "Dileği biliyorsunuz zaten. Hepimizin bildiği sır" şeklinde cevap verdi.