Henüz reşit olmamışken sosyal medyada adeta bir fenomen haline dönüşen ve aradığı ünü 19 yaşında bulan Taha Duymaz, yeni yeni kendi ayakları üzerinde durmaya başladığında, merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat depreminde hayatını kaybetmişti. Deprem anında Hatay’ın Antakya mevkiinde akrabasının evinde bulunan Taha’nın cansız bedeni enkazın altından günler sonra çıkarılmıştı.

Gelinim Mutfakta Yeşim Neden Ayrıldı? Sebebi Nedir Gelinim Mutfakta Yeşim Neden Ayrıldı? Sebebi Nedir

57 YAŞINDAKİ ANNESİ, OĞLUNUN İZİNDEN GİDİYOR

Hatay’ın Yayladağ mevkiinde bulunan mütevazı evindeki mutfağında yemek ve tatlı yaparak Instagram fenomeni olan Taha Duymaz’ın vefatından sonra yeni yeni toparlanmaya başlayan anne Meryem Duymaz, oğlunun izinden gitmeye karar verdi. Anne Duymaz hem Taha’nın hatıralarını yaşatmak istediğini hem de para kazanmak istediğini ifade etti. Taha gibi yöresel yemekler yapan Anne Duymaz’ın ilk videosunu, Taha’nın yakın bir arkadaşı çekti. Kimseye fark ettirmeden videoyu çeken arkadaşı, yine kimsenin haberi olmadan videoyu Instagram’a yükledi.

ANNE DUYMAZ, KISA SÜREDE BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Videonun yayınlanmasının ardından Anne Duymaz kısa sürede binlerce beğeni aldı. Meryem Duymaz adına kullanıcı hesabı açan yakınları, 3 çocuğunun mezarını sulayan acılı annenin yemek videolarını kısa sürede geniş kitlelere ulaştırmayı başardı. Anne Duymaz ise yaşadıklarını şu şekilde dile getirdi: “Mutfağımız Taha yokken öksüz kaldı. Ben, en değerli varlığımı kaybettim. Şimdi oğlumun hayallerini yaşatmak için mutfağa giriyorum. Yemek yaptıkça rahatladığımı hissediyorum. Başta videolarımın çekilmesini ben istememiştim. Her şeyi Taha’nın arkadaşları yaptı. Herkes bana destek oluyor. Sipariş veriyorlar. Yaptıklarımı kargoyla yolluyorum.”