Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından oyuncularını övdü ve taraftara çağrıda bulundu. Galatasaray Haberleri...

Galatasaray Lecce Maçı Önemli Dakikalar Özeti İzle Galatasaray Lecce Maçı Önemli Dakikalar Özeti İzle

Maça İyi Başladık

Okan Buruk-4

Buruk, maçın başında takımının performansını değerlendirerek, "Maça çok iyi başladık. Kendi oyunumuz, oyuncularımızın konsantrasyonu, taktik disiplini ve seyircimizin müthiş baskısıyla birlikte rakibe çok net baskılar yaptık" dedi.

Ancak Buruk, skorun kendileri için yetersiz olduğunu belirterek, "2-0 yetmemesi gerekiyordu bence. İkinci yarıda biraz daha kendi kalitemizin altında oyunda kaldık. Oyuncu değişikliği yaptık. Topa sahipken de zaman zaman direkt 3. golü düşünebilirdik" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör, taraftarlarına çağrı yaparak, "Bizi bugün destekleyen taraftarımızı tekrar 5 gün sonra Avrupa maçında aynı şekilde bekliyoruz. Onların gücü, bizim performansımızı arttırıyor" diye konuştu.

Bir Kupa Daha Kaldırmak İstiyoruz

Son olarak, Buruk, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "Hep kazanmak için oynuyoruz. Ben takımın başındayım ama camia olarak bu galibiyetleri alıyoruz. Benim görevim takımı sahaya çıkartmak. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. En iyisini yapmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Editör: Şahsüver ÇITIR