Yaşanan ekonomik zorluklar ve artan enflasyon aile bütçelerini olumsuz etkileyebilir. Tarım Kredi Kooperatifi enflasyonla mücadelede ailelere destek olmak için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Tarım Kredi Kooperatifi Marketler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim kampanyasına destek vererek birçok üründe kampanya düzenledi. Ailelerin bütçelerini rahatlatmayı bu kampanya, 30 Ekim'den 2 Kasım 2023'e kadar geçerli olacak.

Kataloğa Göre

Tarım Kredi Kooperatif Pazarlarında birçok ürünün satışı satışa sunulacak. Gıda, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve daha fazlası kampanya kapsamında yer almaktadır. Bu indirimler, ailelerin günlük ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilmelerine yardımcı olacak. Tarım Kredi Kooperatifi, tarım ve hayvancılıkla ilgilenen üyelere yönelik hizmet veren bir kuruluş olarak, aile bütçelerine destek sağlama konusunda taahhüdünü sürdürüyor. Tarım Kredi Kooperatifi Marketler, çiftçilerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kaliteli ürünleri uygun fiyatlar sunmayı amaçlıyor. Bu, ailelerin ekonomik rahatlık yaşamasına yardımcı kampanya olacağını ve aynı zamanda Tarım Kredi Kooperatifinin hayalini kurduğu taahhüdünü bir kez daha gösteriyor.

Ayda Öztoprak İnstagram Hesabı Nedir? Ayda Öztoprak İnstagram Hesabı Nedir?

Tarım Kredi Kooperatif Piyasalarında Yüzde 50'ye Varan Ek İndirimler Başladı

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi Marketler, enflasyonla mücadelede aile bütçelerine destek olmaya devam ediyor. 81 ildeki 3 bini aşkın şubede bu özel kampanya ile fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirimler sunuluyor. Temel gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar birçok ürün kampanyası kapsamında yer alacak. Aileler, bu indirimler sayesinde günlük ihtiyaçları daha uygun fiyatlarla karşılayabilecekler.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerindeki İndirim Kampanyası Ne Kadar Sürecek?

2 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu süre içerisinde birçok temel ihtiyaç ürününde büyük indirimler söz konusu olacaktır. İndirimler, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel gıda ürünleri oluşur. Ayrıca deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünleri de indirimler mevcut olacak. Manav reyonundaki indirimler ise cumartesi, pazar ve tarih günleri olacak. Bu sayede taze meyve ve sebzeleri daha uygun fiyatlarla temin edebilmeniz mümkün.