Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024 Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi, akşam saatlerinde gerçekleşen ve bir çocuğun yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan trajik olayla sarsıldı. 10 yaşındaki Mehmet Sıtkı Gültekin'in tarlada hareketsiz halde bulunmasıyla köyde büyük üzüntü yaşandı.

10 Yaşındaki Mehmet Öldürüldü mü?

Olay, Bayramiç ilçesine bağlı Tülüler köyünde saat 17.00 sıralarında İbrahim Aktaş’a ait kapya biber tarlasında gerçekleşti. Hasan ve Rukiye Gültekin çiftinin minik yavrusu Mehmet Sıtkı Gültekin, tarlada çalışan diğer bir işçi tarafından hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Olayın fark edilmesi üzerine ailesi ve diğer işçiler hemen müdahalede bulunarak çocuğu Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen Mehmet Sıtkı'nın yaşam savaşını kaybettiği açıklandı.

Ölüm Sebebi Nedir?

Küçük Mehmet'in ölüm sebebinin ne olduğu şu an için belirsiz. Ancak ölüm nedeninin netleştirilmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılacak otopsi ile çocuğun ölüm nedenine dair detaylar ortaya çıkacak.

Jandarma, yaşanan bu acı olayın ardından soruşturma başlattı. Mehmet Sıtkı'nın ölümüne neyin neden olduğu, olay yerinde ve Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporlarla netlik kazanacak. Mehmet'in ölümü kasıtlı bir eylem sonucu mu yoksa başka bir nedenle mi gerçekleşti, bu soruların yanıtlarını bekleyen ilçe halkı, Gültekin ailesinin acısını yürekten paylaşıyor.