Mersin'in Tarsus ilçesi, Mantaş Mahallesi'nde meydana gelen acı bir trafik kazasının yankıları sürüyor. 54 yaşındaki Rıdvan Karayusufoğlu'nun kullandığı bisiklet ile henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosikletin çarpışması sonucu, Karayusufoğlu hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ve güvenlik ekiplerinin müdahalesine rağmen, Karayusufoğlu kurtarılamadı.

Malatya'da Acı Kaza: 11 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında, 2 Ölü 2 Yaralı Malatya'da Acı Kaza: 11 Yaşındaki Çocuk Direksiyon Başında, 2 Ölü 2 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Rıdvan Karayusufoğlu yönetimindeki bisiklet, karşı yönden gelen motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü hızla ambulansla hastaneye kaldırılırken, Karayusufoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Acılı Aile ve Soruşturma

Karayusufoğlu'nun cenazesi, yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içindeyken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza anına dair görgü tanıklarının ifadeleri alınırken, motosikletin sürücüsü ve plakası hakkında bilgi toplama çalışmaları devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR