Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024 Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024

Genç kız, babasının ona yıllarca istismar ettiğini iddia ederek itiraf etti. Olayla ilgili bulut ve 2 kişi tutuklanmak zorunda kaldı. Babasına bayılması için ilaç verdikten sonra vücuduna insülin İğneleri enjekte ederek ve iple tavana asarak onu öldürmeyi planladılar. 

Jandarma ekipleri tarafından Yatağan İlçesi Bozarmut Mahallesi'ndeki Mehmet Karadağ'ın evinde arama yapıldı. Bu aramalar sırasında, Ayşegül Bulut'un isminin Karadağ'a ait evraklarda geçtiği ortaya çıktı. Ayşegül Bulut, 16 Mart'ta gözaltına alındı ve jandarmaya verdiş sorgusu sırasında şüpheli davranması üzerine soruşturma genişletildi. Aynca, Samet Bulut'un 25 Şubat 2002'de kendisini iple tavana astarak intihar ettiği ve Ayşegül Bulut'un da aynı gün ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğuna dair bir dosyanın olduğu sonucuna

BABAM BENİ 16 YAŞINDAN BERİ İSTİSMAR EDİYOR

Ayşegül Bulut, tutuklandıktan sonra Yatağan İlçe Jandarma ekiplerinin sorgusuna göre; "Babam 16 yaşından beri tecavüz etmeye devam ettikçe 17 ilacı karıştırdığım bir bardak suyu içirerek babamı öldürmeye çalıştım. Ancak başaramadım. Bundan sonra sevgilim Mehmet Karadağ ile babamı öldürmek için planlar yapmaya başladık. En sonunda gece vardiyasına fabrikaya gitmek için evden çıkan babamı son defa gördük." açıklamasında bulundu.

İPLE ÖLDÜRDÜK

Cinayetin ayrıntılarını anlatmaya devam eden genç kız "Mehmet ile evimizin karşısında bulunan boş evde bekledik. Babam servis beklediği esnada dikkatini boş eve çekmek için ses ve ışık çıkardık. Sesleri duyarak boş eve doğru yöneldiği esnada Mehmet karanlıktan faydalanarak babamı eter veya benzeri bir ilaç ile bayılttı. Önceden hazırladığım insülin iğnelerini babamın vücuduna enjekte ettim. Babamı daha sonra intihar süsü vermek için iple asarak öldürdük" dediği öğrenildi.

3 KİŞİ TUTUKLANIRKEN ANNE SERBEST BIRAKILDI

Jandarma ekipleri, Ayşegül Bulut'un cinayet itirafından sonra anne Penbe Bulut'u ve Mehmet Karadağ'ın ağabeyi Halil İbrahim Karadağ'ı gözaltına aldı. Ayşegül Bulut ve Halil İbrahim Karadağ (40) adliyeye sevk edildi, Karadağ tutuklanarak 'kasten öldürme suçu'na dahil edildi, Penbe Bulut ise adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.