Sosyal medyanın yıldız isimlerinden biri olan Mika Can Raun, cinsiyet geçiş süreci ve Tayland seyahati ile magazin gündemine damgasını vurdu. TikTok üzerinden paylaştığı videolar ve dans performanslarıyla dikkat çeken Raun, geçtiğimiz haftalarda sessizliğe bürünerek Tayland'a gitmişti. Bu sessizlik, hayranları arasında farklı senaryoların konuşulmasına neden oldu.

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun'un Tayland seyahati sırasında cinsiyet değişikliği ameliyatı geçirdiği iddiaları hızla yayıldı. İlk iddiayı Yağmur Çevik ortaya atmış, ancak Mika sessizliğini koruyarak bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ancak Raun, sessizliğini hastane odasından paylaştığı bir fotoğraf ile bozdu. Serumlu bir şekilde çekilen fotoğraf, cinsiyet ameliyatı iddialarını güçlendirdi. 

Armağan Çağlayan'ın Programında Çarpıcı Açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan Mika Raun, cinsiyet değişikliği ve yaşadığı değişimleri detaylı bir şekilde anlattı. Raun, estetik operasyonları sonucunda yaşadığı inanılmaz değişimin yüzde 95'inin Türkiye tarafından konuşulduğunu ifade etti. Ancak doktorların mümkün olamayacağını söylediği bir değişimi, sadece iki ayda gerçekleştirdiğini belirtti.

Program sırasında Armağan Çağlayan'ın "Ameliyat oldunuz öyle anlıyorum" şeklindeki sorusuna Raun'un "ne ameliyatı?" yanıtı dikkat çekti. Ünlü sunucunun, "Bedeninizi ruhunuza uydurdunuz diyeyim" demesi üzerine Mika, "Hayır, bedenimi ruhuma uydurma olayı hayır. Ruhum hala bedenimden farklı. Hiçbir şey değişmedi" diyerek kafaları karıştırdı. Çağlayan'ın "Nasıl yani?" sorusuna Raun, "Hala cinsiyetsiz olduğumu düşünüyorum ruhen. Ben böyle inanıyorum. Öteki taraftaki suretimizin böyle olduğuna inanıyorum" açıklamasını yaptı. 

Sevgilisi Batu ve Açıklamalarıyla Gündemde

Konuyla ilgili olarak Mika Raun, "Ben bedenimi tanımıyorum. Onu bir şey olarak görmüyorum. O zaten başından kaybetmiş bir materyal benim için. Ne değiştirsem de, neyi veya neyi yanlış yapsam da zaten bomboş bir kağıda karalıyormuşum gibi geliyor" ifadelerini ekledi. Raun, manifestolarını ve yaşadığı değişimleri anlatarak kendisini "bir mucize" olarak tanımladı.

Serenay Sarıkaya’da İddialı Külotlu Çorap Pozları! Serenay Sarıkaya’da İddialı Külotlu Çorap Pozları!

Mika Raun'un sevgilisi Batu ile olan ilişkisi de dikkat çekti. Çiftin birbirinden hiç ayrılmadığını vurgulayan Raun, program sırasında yaptığı "g*t deliği" yorumu ile de olay yaratmayı başardı.

Mika Can Raun'un cinsiyet geçiş süreci, estetik operasyonları ve Tayland seyahati, magazin gündemine damgasını vururken, Raun'un çarpıcı açıklamaları ve farklı bakış açısı da merak uyandırmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi