Hatay'ın Hassa ilçesinde dramatik bir trafik kazası meydana geldi. Hatay ile Gaziantep'i birbirine bağlayan yolda, iki aracın çarpışması sonucunda bir otomobil takla atarak ters döndü. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Hassa ilçe merkezi mevkiinde meydana geldi. İ.E. yönetimindeki 27 AOH 188 plakalı Ford marka otomobil ile A.K. idaresindeki 06 DDF 806 plakalı Fiat marka hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak takla attı ve ters döndü.

Kazanın ihbarını alan sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesi sonrasında otomobil sürücüsü İ.E.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada yaralanan hafif ticari araç sürücüsü A.K. ve otomobilde yolcu konumunda olan H.E. en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden İ.E.'nin cenazesi ise otopsi için hastane morguna gönderildi.

Bitlis Son Dakika Kaza Görüntüleri: 1 Ölü 2 Yaralı! Bitlis Son Dakika Kaza Görüntüleri: 1 Ölü 2 Yaralı!

Kazayla ilgili olarak Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri detaylı inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalara devam ediliyor.