The Walking Dead'in hayranları için heyecan verici bir haber var! Sevilen karakterler Rick ve Michonne'un yeni maceralarını konu alacak olan The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinin ilk uzun fragmanı nihayet yayınlandı. AMC kanalı, 25 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak olan bu yeni diziyi tanıtmak için tanıtım çalışmalarına hız verdi.

Serkan Çayoğlu Yeni Projeyle Geliyor! Serkan Çayoğlu Yeni Projeyle Geliyor!

Walking Dead Hayranları İçin The Ones Who Live Geliyor!

The Walking Dead 2022'de veda etmiş olabilir, ancak bu kıyamet sonrası dünyada geçen yeni dizilerle hikayenin devamı geliyor. Robert Kirkman'ın çizgi roman serisinden uyarlanan The Ones Who Live, orijinal dizinin izinden giderek, Rick ve Michonne'un ayrılığının ardından geçen olayları ekrana taşıyacak. Dizide, bu ikonik çiftin tüm zorlukları aşarak birbirlerine ulaşma çabalarına odaklanılacak. 

Rick ve Michonne Geri Dönüyor: Yarım Kalan Hikaye Tamamlanıyor!

Dizinin uzun süreli karakteri Rick Grimes'in dokuzuncu sezonda veda etmesinin ardından, Rick'in hikayesinin bir sinema filmiyle devam etmesi planlanmıştı. Ancak bu proje bir türlü hayata geçirilemedi. Neyse ki, The Ones Who Live dizisi bu eksikliği giderecek ve Rick'in hikayesini tamamlayacak. Andrew Lincoln ve Danai Gurira'nın geri döneceği dizi, ayrı kaldıkları süreçte yaşadıkları zorlukları aşarak bir araya gelmeye çalışan ikilinin epik mücadelesine odaklanacak.

The Walking Dead hayranları, bu yeni dizi ile Rick ve Michonne'un destansı dönüşünü heyecanla bekliyor!

Editör: Haber Merkezi