Türk Hava Yolları, son günlerde düzenlediği ucuz uçak bileti kampanyaları ile dikkat çekiyor. Şirketin yeni kampanyası kapsamında, bugün alınan biletlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştirilecek uçuşlar, sadece 449 TL + vergi ile satışa sunuluyor. Her şeyin zam aldığı bu dönemde THY yolcuları için kaçırılmayacak bir kampanya yapıyor.

2025’te Emeklilikte Yeni Dönem: Yaş Sınırı ve Maaş Formülü Değişiyor 2025’te Emeklilikte Yeni Dönem: Yaş Sınırı ve Maaş Formülü Değişiyor

THY'den Sınırlı Süreli Fırsat! Ucuz Bileti Kampanyası!

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde rekor bir yolcu sayısına ulaşarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şirket, kapasitesini artırmak adına düzenlediği kampanyalarla seyahat severlere ekonomik alternatifler sunuyor. 9 Ocak 2024 tarihinde sona erecek olan bu özel kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı varışlı biletler sadece 449 lira + vergi ile satın alınabilecek. Bu özel fiyatlarla satışa sunulan biletlerle gerçekleştirilecek uçuşlar, 12 Şubat - 4 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Gün bitmeden biletinizi alın. 

Türk Hava Yolları'ndan Rekor: 2023'te 83.4 Milyon Yolcu Taşıdı!

Türk Hava Yolları, 2023 verilerine göre, bir yıl içinde toplamda 83,4 milyon yolcu taşıyarak tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaştı. Yüzde 16.1'lik bir artışla 2022'ye göre daha fazla yolcu taşıyan şirket, 440 uçaklık filosuyla bu başarıya ulaştı. Bu kampanya, şirketin yolcu sayısındaki rekorun ardından gelen bir dizi başarılı hamle olarak dikkat çekiyor. Uçak biletlerini uygun fiyatlarla satın almak isteyen yolcular, kampanyadan yararlanmak için bugün biletlerini satın alabilirler. Gece yarısından önceki son fırsat için acele edin.

Editör: Haber Merkezi