Halen test süreci içinde olan uygulama için henüz tam olarak bir bilgi birikimi mevcut değil. Ancak çıkacak olacağı haberi dahi büyük heyecan yarattı. Tiktok yeni uygulamada tamamen video ve fotoğraf aracılığı gönderi paylaşmasını sağlayacak. Ayrıca bu görüntülerin ekstrası olarak canlı yayın veya video editleme gibi pek çok özelliği içinde barındıracak. Daha önce youtube için rakip olan Tiktok uygulaması oldukça ses getirmiş ve kullanılan bir uygulama olmuştur. Yapılacak olan yeni uygulama için ise Instagram rakip olarak düşünüldü.

Puhu TV Neden Açılmıyor? 2024 Temmuz Puhu TV Neden Açılmıyor? 2024 Temmuz

Tiktok Notes Nasıl Kullanılacak?

Tiktok Notes Nedir Nasıl Kullanılır

Tiktok aracılığı ile sadece Amerika ve Kanada’da kullanıma sunulan Tiktok Notes henüz test aşamasında olmasına rağmen büyük ses getirecek gibi duruyor. Daha kullanılmaya başlamadan önce bile uygulama indirilmeye çalışıldı. Ancak şu an ülkemizde ve pek çok  yabancı ülkede kullanıma uygun değildir. Halen daha pek çok hata veren ve tamamen test kullanımı olan Tiktok Notes yakın zamanda kullanıma uygun hale gelecektir. Test sürecinin bitmesinden sonra ise pek çok kullanıcının Instagramı bırakarak bu uygulamaya yöneleceğine dair bazı söylentiler de bulunuyor.

Tiktok Notes Tüm Ülkelerde Kullanıma Açılacak!

Yapılan çok değişiklikler ve test süreci de bittikten sonra Tiktok Notes resmen kullanıma açılacak. Şuan sadece 2 ülkede kullanım sağlanan ve kullanıcı yorumlarına göre test denemeleri yapılan uygulama oldukça dikkat çekiyor. Buna ek olarak da X ve Instagram için yeni rakibin çok dişli olduğu da düşünülüyor. Kullanıma başladıktan sonra android telefonlar için Play Store üzerinden telefon veya tablete uygulamayı indirebilirsiniz. Aynı zamanda Apple kullanıcıları da apple store üzerinden uygulamayı aratarak indirip kullanmaya başlayabilir. Uygulama şuan 2 uygulamada da bulunuyor. Ancak indirme butonu henüz aktif edilmedi. Aktif edilme durumu ile kısa sürede pek çok yerde karşımıza çıkacağı düşünülüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR