Cezaevine girişinden bu yana 2,5 yıl geçen ve 'Çiftlik Bank' olarak bilinen sistemin kurucusu Mehmet Aydın, halk arasında 'Tosuncuk' olarak tanınıyor. Aydın, gönderdiği mektup aracılığıyla hapishane hayatı ve duyguları hakkında ilk kez konuştu.

Dolandırmak Maksadıyla Hareket Etmemiş!

Milyonlarca liralık vurgun yaparak cezaevine giren Aydın, iddiaların aksine hiçbir zaman insanları dolandırmak amacıyla hareket etmediğini savundu. Hapishane şartlarının KYK yurtlarından daha iyi olduğunu iddia eden Aydın, durumunun emeklilere kıyasla oldukça iyi olduğunu ifade etti.

"Keşkelerimin İlk Sırasında Evlenmek Var"

'Tosuncuk' lakabıyla tanınan Aydın, hapishane hayatına ilişkin keşkelerini paylaştı. En büyük pişmanlığının evlenmek olduğunu belirten Aydın, diğer keşkeleri arasında ise yaptığı saadet zincirinin adını "Çiftlik Bank" koymak olduğunu dile getirdi.

Kiralabunu Güvenilir mi? Kullanılır mı? Kiralabunu Güvenilir mi? Kullanılır mı?

Hapishane Hayatında 30 Kilo Veren Tosuncuk Şaşırttı

Mehmet Aydın, cezaevinde geçirdiği süre içinde fiziksel olarak da değişime uğradığını aktardı. Mektubunda, hapishane koşullarında spor yaparak 30 kilo verdiğini duyuran Aydın, fotoğraflarla bu değişimi gözler önüne serdi. 

"Hapishane KYK Yurtlarından İyi"

Cezaevindeki yaşam koşullarını detaylı bir şekilde anlatan Aydın, Edirne F Tipi Cezaevindeki odasını tarif etti. İki katlı bir odada tek başına kaldığını belirten Aydın, mekanın sunduğu imkanların KYK yurtlarından çok daha iyi olduğunu savundu. Yemeklerin KYK yurtlarına göre bin kat daha iyi olduğunu vurgulayan Aydın, hapishanedeki yaşamının halkın çektiği zorluklardan daha iyi olduğunu ifade etti.

Aydın, mektubunda devlete seslenerek, hapishanedeki imkanların dışarıda da sağlanabilmesi gerektiğini dile getirdi. Halkın yaşadığı zorlukları örnek gösteren Aydın, devletin daha iyi hizmet sunmasıyla belki de insanların hapishaneye düşmeyeceğini ifade etti.

Mehmet Aydın'ın hapishanedeki yaşamına dair paylaştığı bu bilgiler, 'Çiftlik Bank' skandalının ardından yaşanan gelişmelerle birlikte kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi