Nebahat Çehre'nin Son Hali (Şimdiki hali) 2024 Nebahat Çehre'nin Son Hali (Şimdiki hali) 2024

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem geldikten 9 saat sonra Elbistan ilçesinde 7.6 şiddetinde 2 büyük bir deprem felaketi daha meydana gelmiş ve bu depremler sonrası 10 il adeta yerle yeksan olmuştu.

Deprem felaketi sonrasında 40 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve yüz binlerce vatandaşımız ise yararlanmıştır. Bu durum karşısında Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak milli yas ilan edildi. Bir haftalık milli yas ile beraber dizi setleri çekimlere ara vermişti.

Yayın hayatına ara veren dizi ile programlar tek tek yayınlanmaya başlandı. Özel televizyon kanalları normal akışa dönerken en çok TRT 1’i ne yapacağı merak edilmeye başladı. Herkes, TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi projelerinin Mart ayına kadar yayınlanmasını beklemiyordu.

TRT 1 Mart ayını beklemeden dizileri yeni bölümleri ile ekranlara getirmeye başlayacak.

Söylentilere göre TRT’nin yayın akışı yarından itibaren normal akışına dönecek. Kanal, dizilerinin yeni bölümlerini ekranlara getirecek.

Öncelikli olarak Alsancak dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Cuma günü Barbaros Hayreddin Sultan’ın Fermanı, cumartesi günü ise Gönül Dağı dizisi ve Pazar günü ise teşkilat dizisinin yeni bölümleri ekranlarda boy gösterecek.