Bursverenler .org Güvenilir mi? Tercih edilir mi? Bursverenler .org Güvenilir mi? Tercih edilir mi?

İnönü Üniversitesi’nin yayımladığı ilana göre, sözleşmeli personel alımında baz alınacak olan KPSS notunun en az 50 puan olması gerekiyor. Adayların Kamu haklarından mahrum olmaması ve herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra, adayların T.C. vatandaşı olması, sabıka kaydının temiz olması ve herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması gerekiyor.

Ayrıca, adayların herhangi bir yüksekokulun Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ön lisans programından mezun olmaları da şartlar arasında yer alıyor. Bu şartlar dahilinde uygun adaylar, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna bizzat başvurularını yapabilecekler.

BAŞVURU TARİHLERİ

İnönü Üniversitesi’nin yayımladığı ilana göre, sözleşmeli personel alımı için başvurular 26 Mayıs tarihi ile 9 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca, başvuruda istenen belgelerin de İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna bizzat teslim edilmesi gerekiyor.

SONUÇ OLARAK

İnönü Üniversitesi’nin yayımladığı ilana göre, Tıbbi sekreter alımı yapılacak ve başvurular başladı. Şartlar dahilinde uygun adaylar KPSS notlarına göre değerlendirilecekler ve sözleşmeli olarak çalışacaklar. Başvuru tarihleri, belge teslim yeri ve diğer detaylar ise açıklamalarda yer almaktadır.