Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olay, polisi ve mahalle sakinlerini şaşırttı. Doğan Mahallesi Asuman Sokak'ta yaşanan olayda, yol kenarında bıçakla yaralanmış bir şahsın hayatını kaybetmesi, hem aile üyelerini hem de mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Kocaeli 5 Yayıs Pazar Elektrik Kesintisi (Başlangıç ve Bitiş Saati, Tarihi) 2024 Kocaeli 5 Yayıs Pazar Elektrik Kesintisi (Başlangıç ve Bitiş Saati, Tarihi) 2024

Olay, görgü tanıklarının ihbarı üzerine hareketlenen 112 Acil Çağrı Merkezi ve polis ekiplerinin sevk edilmesiyle ortaya çıktı. Yol kenarında hareketsiz bir şekilde yatan şahsın durumunu değerlendirmek üzere sağlık ekipleri olay yerine gittiler. Ancak yapılan kontroller sonucunda, şahsın bıçakla yaralandığı anlaşıldı. Hızlı bir şekilde ilk müdahalesi gerçekleştirilen yaralı şahıs, Seka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Ne yazık ki, şahısın sağlık durumu çok ciddiydi ve tüm tıbbi çabalara rağmen hayatını kaybetti. Yaralının kimliği, Öner. İ. olarak tespit edildi. Ancak olayın niteliği hala belirsizliğini koruyor. Polis ekipleri, olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğunu aydınlatmak üzere kapsamlı bir soruşturma başlattılar.