Mehmet Şimşek Açıkladı! Tasarruf Paketinde Neler Var? Mehmet Şimşek Açıkladı! Tasarruf Paketinde Neler Var?

Bankanın açıklamalarına göre, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin bankanın belirlediği teminat bedelini yatırmaları ve uygun fiyat tekliflerini sunmaları gerekiyor. Satışın gerçekleşmesi halinde ise, tüketicilere iyi bir yatırım fırsatı sunulacak.

İCRALIK GAYRİMENKULLERİN SATIŞINDA İŞ BİRLİĞİ

Vakıfbank, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo ile iş birliği yaparak tüketicilere uygun fiyatta gayrimenkul alışverişini garanti ediyor. Söz konusu iş birliği sayesinde, banka bünyesinde yer alan icralık gayrimenkuller hızlı ve güvenli bir şekilde satışa sunuluyor. Bu sayede hem banka hem de tüketiciler arasında mutlu sonların yaşanmasına imkân tanınıyor.

KREDİ VE KREDİ KARTI KAMPANYALARI DEVAM EDİYOR

Vakıfbank, mayıs ayında düzenlemiş olduğu kredi ve kredi kartı kampanyaları ile tüketicilere birçok avantaj sunuyor. Memur, özel sektör çalışanı, emekli, öğrenci gibi farklı kategoriler altında bulunan milyonlarca kişiye yönelik olarak düzenlenen kampanyalarda uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanyalar arasında yer alan "Hiç Düşünme Hayallerine Yürü" adlı kampanya ise, hayallerini gerçekleştirmek isteyen tüketicilere özel olarak tasarlandı.

VAKIFBANK'TAN GAYRİMENKUL YATIRIM FIRSATI

Vakıfbank, Şahinbey ilçesindeki 14 bin 794 metrekarelik arsa payının satışına çıkarak yatırımcılara iyi bir fırsat sunuyor. İhale kapsamında sunulan fiyat tekliflerinin doğru değerlendirilmesi halinde, yatırımcılar için önemli bir kazanç kapısı oluşabilir. Ayrıca bankanın icralık gayrimenkuller konusunda iş birliği yaparak tüketicilere uygun fiyatlı gayrimenkul alım-satımı imkânı sunması da, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen tüketiciler için ilgi çekici bir fırsat niteliği taşıyor.

VAKIFBANK'IN KREDİ VE KREDİ KARTI KAMPANYALARI HAKKINDA

Vakıfbank, mayıs ayında düzenlemiş olduğu kredi ve kredi kartı kampanyaları ile tüketicilere önemli avantajlar sunuyor. Kampanyalar arasında yer alan "Hayallerine Yürü" adlı kampanya, tüketicilerin hayallerini gerçekleştirme yolundaki finansman ihtiyaçlarına uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri sağlıyor. Tüketiciler ise bu kampanyalar sayesinde, ihtiyaç duydukları finansman desteğine daha uygun şartlarda sahip olabiliyor.