Prime Video, Türk yapımı orijinal içeriklerine "Düğüm" ile adım atıyor. Bergüzar Korel ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı, 23 Şubat'ta yayınlanacak olan bu polisiye drama dizisinin ilk fragmanı büyük bir merakla karşılandı. Dizinin yönetmenliğini Can Ulkay üstlenirken, yapımcılığını Onur Güvenatam yapıyor.

"Düğüm"ün Konusu ve Oyuncu Kadrosu

"Düğüm", sekiz bölümlük bir polisiye drama olarak karşımıza çıkıyor. Hikaye, Bergüzar Korel'in canlandırdığı Neslihan Turan'ın, kariyeri ve annelik sorumlulukları arasında denge kurma mücadelesine odaklanıyor. Neslihan, dürüstlük ve doğruluk ilkelerine bağlı bir habercidir. Dizi, Neslihan'ın eşi Vural (Serkan Altunorak) ve cinayet bürosunda görevli komiser Nejat (Caner Cindoruk) gibi karakterlerle zenginleşiyor. İbrahim Selim, Ece Dizdar, Itır Esen ve Kaan Meriç Sezen gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Düğüm

Hikayenin Gelişimi ve Temel Çatışmalar

"Düğüm"ün hikayesi, Neslihan'ın televizyon programında yer altı dünyasının karanlık isimlerine meydan okuması ve oğlu Can'ın bir cinayetle suçlanması etrafında gelişiyor. Neslihan'ın dürüstlük ve güvenilirlik prensipleri, oğlunun hayatıyla ilgili zor kararlar almasını gerektiriyor. Oğlunu canlı yayında savunacak mı yoksa başka bir yol mu seçecek? Bu dramatik seçim, dizinin merkezinde yer alıyor.

Prime Video'da Yayın Planı

Prime Video, "Düğüm"ün ilk üç bölümünü aynı gün yayınlayarak diziyi izleyicilere sunacak. Geri kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanacak. Bu yayın stratejisi, izleyicilerin diziyi takip etme biçimini etkileyecek ve heyecanı sürdürmeye yardımcı olacak. "Düğüm", Prime Video'nun Türk yapımı orijinal içeriklerine yaptığı bu yeni yatırımın başarısını belirleyecek önemli bir proje olarak görülüyor.