Kırıkkale'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen trafik uygulamasında, kadın polis memuruna yapılan "radar" şakası gülümsetti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadın sürücülere ve yolculara karanfil vererek günlerini kutladı.

"Radar" Şakasıyla Kutlama

Meslektaşları tarafından araçları durdurulan kadın polis memuruna önce espri yapıldı. "Radar" şakasının ardından ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Polis Memuru Tuğçe Kayabaşı, "Zor bir meslek ama severek yapıyoruz. Her mesleğin kendine göre zorlukları var ama memnunuz. Güzel bir meslek, teşekkür ediyoruz" dedi.

Kadınlar, yaşanılabilir bir dünyada mutlu olmayı ve saygı görmeyi arzuluyor. Gülsu Yağcı, "Hiçbir kadının üzülmediği bir dünya istiyorum. Umarım herkes mutlu ve huzurlu olur. İyi bir anne olsunlar. Benim çocuklarım yanımda; iki tane kızım var, onlar da iyi bir anne olsunlar. Kadına yakışır şekilde yaşasınlar, öyle değer görsünler" şeklinde ifade etti.

Maide Varlıoğlu ise kadınların saygı duyulduğu bir dünyada yaşamak istediğini belirterek, toplumun kadınlara karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı.