Antalya'da Tatil ve Yatırım Fırsatı: 1+1 ve 2+1 Dairelerde İndirim! Antalya'da Tatil ve Yatırım Fırsatı: 1+1 ve 2+1 Dairelerde İndirim!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan bir otomobil yaklaşık 15 metrelik şarampole uçtu, olayda 4 kişi yaralandı. Kaza, Antalya-Konya D-687 Karayolu Meydiğin Mahallesi'nde gerçekleşti. Otomobil sürücüsü Ramazan Ateş'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza sonucu araç, yaklaşık 15 metre yükseklikten şarampole uçtu. Olay yerine sevk edilen ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından yaralılar kurtarıldı.

Kazada sürücü Ramazan Ateş, yolcu Ayşe Ateş, Sabriye Aydemir ve Ayşem Ateş yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazanın yaşandığı bölgede daha önce de benzer kazaların meydana geldiğini ifade eden mahalle muhtarı Süleyman Duman, yol kenarındaki bariyerlerin aylardır yapılmadığını ve bu durumun kazalara davetiye çıkardığını belirterek, yetkililerden acil önlem alınmasını talep etti.