Bir süre önce ekranda izleyicilerle buluşan Seksenler dizisiyle tanınan Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Ancak son günlerde aldığı 'Git Kuran-ı Kerim oku' mesajını paylaşarak tepki gösteren Zeynep Sever Demirel, takipçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Zeynep Sever Demirel'in yaptığı paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından desteklendi. Bu olay, toplumda yapılan dini referanslı eleştirilerin ne kadar hassas bir konu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sosyal medyanın önde gelen isimlerinden biri olan Zeynep Sever Demirel, hem model hem de oyunculuk yaparak adından sıkça söz ettiriyor. Son günlerde yaşanan büyük depremde Hatay'da yakalanan ve zorlu günleri geride bırakmaya çalışan Zeynep Sever Demirel, takipçilerine moral vermek için sosyal medyada aktif şekilde paylaşımlarda bulunuyor.

Burcu Biricik Eşi Kim? Kiminle Evli? Burcu Biricik Eşi Kim? Kiminle Evli?

Cesur pozlarıyla da dikkat çeken oyuncu ve model son olarak okuduğu bir kitabı takipçileriyle paylaştı. Ancak aldığı bir mesaj üzerine tepkisini dile getiren Zeynep Sever Demirel, sosyal medyada büyük ses getirdi.

"Ruhun Yaralı Şifacısı" kitabını okuyan Volkan Demirel'in eşi, kendisine gelen "Git Kuran-ı Kerim oku" mesajına sert bir yanıt verdi. Bu olay, toplumda yapılan dini referanslı eleştirilerin ne kadar hassas bir konu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Zeynep Sever Demirel'in paylaşımları, takipçilerinin ilgisini çekerken aynı zamanda toplumsal konulara dair farkındalık yaratması bakımından önem taşıyor.