Dizide Kaya karakterini canlandıran Taro Emir Tekin, bu buluşmanın renkli anlarını sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarını sevindirdi.

Yalı Çapkını'nın Marmaris Serüveni

Dizinin 40. bölümünde, Ferit ve Kaya karakterleri, Halis Korhan'ın isteği üzerine Seyran, Suna, Abidin ve Asuman ile birlikte Marmaris'e gitmişlerdi. Marmaris'in güzellikleri ve sahil manzaraları, diziye hem görsel bir zenginlik hem de farklı bir hikaye katmıştı. Bu nedenle dizinin çekimlerinin bir kısmı da Marmaris'te gerçekleşti.yali-capkini-951441

Oyuncuların Keyifli Anları

Dizinin Kaya karakterini canlandıran Taro Emir Tekin, Marmaris'teki bu özel anları paylaşmaktan geri durmadı. Sosyal medya hesabından dizinin diğer oyuncularıyla olan keyifli anlarını içeren fotoğrafları paylaşan Tekin, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Ersin Arıcı ve Öznur Serçeler'in gülümseyen yüzlerini takipçileriyle paylaştı.

Perihan Abla Dizisi Nerede Çekildi? Perihan Abla Dizisi Nerede Çekildi?

Dostluk ve Paylaşılan Mutluluk

Beril Pozam, bu paylaşımın altına "Ne güzeliz maşallah bize" yorumuyla katılarak setin neşesini yansıttı. Oyuncu arkadaşlarının fotoğraflarını gören Binnur Kaya da sevgi dolu kalp emojileriyle duygularını ifade etti. Taro Emir Tekin'in bu paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Dizinin sadık hayranları, oyuncuların bu keyifli anlarını coşkuyla karşılayarak yorum yağmuruna tuttu.yani-capkini-final-ne-zaman-742874

Yalı Çapkını'nın Marmaris'teki bu özel anları, hem oyuncuların dostluğunu hem de dizinin başarısını yansıtıyor. Bu birleşim, dizinin hayranlarına dizinin arkasındaki ekip ve oyuncular arasındaki güçlü bağın bir göstergesi olarak sunuluyor. Yalı Çapkını izleyicileri, bu özel anların dizinin finaline yaklaşırken nasıl bir sonuç doğuracağını heyecanla bekliyor.