Herkes İstedi Arsenal Aldı: İtalyanların Yeni Maldini'si Artık Arsenal Forması Giyecek Herkes İstedi Arsenal Aldı: İtalyanların Yeni Maldini'si Artık Arsenal Forması Giyecek

Galatasaray'da son 2 sezondur Sportif AŞ Başkanvekili olarak görev yapan Erden Timur, kulüpten ayrılma kararı aldı. Timur'un sağlık sebeplerini gerekçe göstererek görevinden ayrılacağı ve bu konuyla ilgili yarın bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Erden Timur, Galatasaray'a geldiği 2 sezon boyunca kulübün büyük başarılar elde etmesine önemli katkılar sağladı. Bu süreçte Galatasaray 2 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa zaferini kazandı. Timur'un yönetimde olduğu dönemde Galatasaray, Süper Lig'de hızlı yükselişe geçerek eski parlak günlerine geri döndü.

Ancak son zamanlarda Erden Timur, Galatasaray kulübü içindeki siyasi atmosferden rahatsız olduğunu dile getirmişti. Dışarıdan gelen tepkilerin 10 katını Galatasaray içerisinde hissettiğini belirten Timur, kendisini yalnız hissettiğini açıklamıştı. Bu nedenle, sağlık sorunlarını da gerekçe göstererek Galatasaray'daki görevinden ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Erden Timur, yarın yapacağı basın açıklamasıyla resmen görevinden ayrılacağını duyuracak. Timur'un ardından Galatasaray'da yeni bir yönetim dönemi başlayacak. Kulübün gelecek sezon transferlerine de karışmayacağı belirtilen Erden Timur'un ayrılığı, Galatasaray taraftarları arasında üzüntüyle karşılanıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR