Yok Böyle Pozlar! Jennifer Lopez Yürek Hoplattı! Yok Böyle Pozlar! Jennifer Lopez Yürek Hoplattı!

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı Dünya Güllerim Masada programında yaptığı açıklamalarla büyük bir polemiğe neden olmuştu. Zeki Müren'in acımasız olduğunu ve kendisini kıskandığını belirten Ersoy'a gelen tepkilerin ardından, yıllar sonra ilk defa canlı yayına katılarak Zeki Müren'in intihar ettiğini öne sürdü.

Ersoy'un İlk Açıklamaları: "Zeki Müren Acımasızdı ve Haplarını Almazdı"

Bülent Ersoy, "Sanat Güneşi" olarak nitelendirilen Zeki Müren hakkındaki sözleriyle gündemi sarsmıştı. Ersoy, "Rahmetli Zeki Müren çok önemli bir sanatkardı. Ama doğru da bir tanedir" ifadeleriyle Müren'in çalışanlarını falakaya yatırdığı iddialarını gündeme taşımıştı.

Diva'nın Zeki Müren hakkındaki açıklamaları sanat dünyasında büyük yankı uyandırdı. Müren'in kuzeni, Sacit Aslan ve Yılmaz Morgül gibi isimler, Ersoy'a karşı tepki gösterdi. Eleştirilerin odağındaki sanatçı, yıllar sonra canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu.

"Zeki Müren mi büyük, Bülent Ersoy mu?" sorusuna cevap veren Ersoy, "Reklama ihtiyacım yok, Parmağımı kaldırsam ilgi çekerim" diyerek açıklamalara başladı. "Gerek yoktu. Madem ölüydü, neden gündeme getirdiniz de fikirsel bir yargıya düştünüz" ifadelerini kullanan Ersoy, sözlerinin devamında "Ölüyü önce onlar rahatsız etti, bana da söz hakkı düştü" diyerek tepkilerini savundu. 

Ersoy'un Şok İtirafı: "Zeki Bey Haplarını Almadı, İntihar Etti"

Diva, "Zeki Müren'in kuzeni Sacit Aslan'a da cevap vererek, "Zeki Beyciğim çok kıskançtı ve haplarını almadı. 'İntihar etti' dedim. Onun için öldü zaten, kestirmeden. İntihar etti o, kimse aksini söyleyemez. Her gün 38 tane hap..." sözleriyle Müren'in iddia edilen intiharını gündeme taşıdı.

Bülent Ersoy'un açıklamalarının ardından, Onur Akay'ın "İlaçlarını çok terletiyor diye almıyor" ifadeleri, herkesi şaşkına çevirdi. Ersoy, canlı yayında, Zeki Müren'in mevlidine katıldığı anları anlatarak, "Ruhu muzdarip olur. Sizi hiç sevmezdi. Onun için duasında bulunmanız bizce yersiz" sözleriyle duygusal anılarını paylaştı.

Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki itirafları, sanat camiasında ve toplumda büyük bir tartışma başlattı. Diva'nın iddialarıyla ilgili olarak Zeki Müren'in ailesinden gelen tepkiler ve olaya dahil olan diğer isimlerin açıklamaları, konunun ne kadar hassas olduğunu gösteriyor.

Bülent Ersoy'un canlı yayındaki savunması ve itirafları, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüş durumda. Toplum, sanat camiası ve basın, bu olayın ardındaki gerçekleri öğrenmek için büyük bir merak içerisinde bekliyor.

Editör: Haber Merkezi