KUTLAMALARA POLİS EKİPLERİ ÖNLEM ALDI


Polis ekipleri, sabah saatlerinden itibaren 1 Mayıs kutlamaları için Kırkayak Parkı'nda önlemler aldı. Sivil toplum örgütleri ile siyasi parti üyeleri de kutlama alanına yürüyüş yaparak geldi. Ancak, bayrakların birbirlerinin önüne geçmesi ile başlayan tartışma gerginliğe yol açtı.

BAYRAK KAVGASI KISA SÜREDE TEKME TOKATLI KAVGA HALİNE DÖNÜŞTÜ


Partililere ait bayrakların birbirlerinin önüne geçtiği iddiası üzerine başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek tekme tokatlı bir kavgaya dönüştü. Güvenlik güçleri olaya müdahale ederek tarafları ayırmaya çalıştı.

GERGİNLİK POLİS MÜDAHALESİ İLE SONA ERDİ


Polisin müdahalesi sonrasında gerginlik sona erdi. Olaylar esnasında arbede yaşanırken, görevli polisler tarafları ayırmak için büyük çaba sarf etti. Gergin anların anbean fotoğraflandığı olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

DAYANIŞMA YERİNE KAVGA: 1 MAYIS KUTLAMALARI HEDEFİNİ ŞAŞIRDI


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, bu yıl Gaziantep'te gerilimli anlara sahne oldu. Dayanışmanın simgesi olan 1 Mayıs kutlamalarının, kavga ve gerilime dönüşmesi, hedefini şaşırdığını ortaya koydu. Yaşanan bu üzücü olaylar, bundan sonraki kutlamaların planlanmasında daha sıkı güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini de gösteriyor.