Her bir etapta yarışçılar, toplamda 4 tur tamamladıktan sonra etabı başarıyla bitirme hedefiyle yarışıyorlar. Parkurun toplam uzunluğu 10 kilometre ve yarışmacılar, mukavemetlerini test etmek için bu etapta ter döküyorlar. Yarışmacılar, ayrıca yarının seyirci etabına katılmak üzere yarışıyorlar.

2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası Heyecanı Sakarya'da Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın dördüncü ayağı, 'Mukavemet' adı verilen orman etabıyla başladı. Bu heyecan verici organizasyonda, Kömürlük Mahallesi mevkiinde oluşturulan parkurda, 18 araç ve 36 yarışmacı, şampiyonanın bu ayağı için kıyasıya bir mücadele sergiliyorlar.2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası Heyecanı Sakarya'da Başladı

Sakarya'da Off-Road Heyecanı

54 Otomobil Sporları Kulübü Derneği Başkanı Bilal Bakan, organizasyon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan, bu yıl Türkiye Şampiyonası'nın dördüncü ayağını Sakarya'da düzenlediklerini belirterek, Sakarya'nın bu organizasyona 7. kez ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Yarışlar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sürecek.2023 Türkiye Off-Road Şampiyonası Heyecanı Sakarya'da Başladı

İzmir’de Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Başladı İzmir’de Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Başladı

Tamamlanacak Program

Bugün Cumartesi günü, 'Mukavemet' etabında yarışlar devam ediyor. Pazar günü ise gösteri etabı ve seyir etabıyla organizasyon tamamlanacak. Türkiye'nin farklı illerinden katılan yaklaşık 18 araç ve 36 yarışmacı, bu heyecan dolu organizasyona katılıyorlar.

Zorlu 'Mukavemet' Etabı

Bugünkü 'Mukavemet' etabı, toplamda dört etaptan oluşuyor ve yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda. Yarışmacılar, her bir etabı tek tur atarak geçmeye çalışıyorlar ve bu etapta 17 kapı bulunuyor. Yarışmacılar, bu kapılara temas etmeden etabı başarıyla tamamlamaya çalışıyorlar. Organizasyonun son etabına arabalarını sağ salim yetiştirmeyi umuyorlar. Off-road tutkunları için heyecan dorukta!