Yeni yıl tüm hızıyla devam ederken, şimdi 2024'te satın alabileceğiniz en heyecan verici yeni arabalardan bazılarına göz atmanın zamanı geldi. Listede çok sayıda SUV ve EV, hatta birkaç spor araba var. Acura, Chevrolet, Mercedes-Benz gibi markalardan diğer pekçok markaya kadar en yeni arabalar haberimizin detaylarında.

Acura TLX

Acura Tlx

Acura, 2024 yılı için TLX sedan'ı çok hafif bir şekilde güncelledi. Gözlerinizi kısarak biraz detaylarına bakarsanız yeni çerçevesiz ızgarayı ve 19 inçlik tekerlek tasarımını fark edeceksiniz. Daha da önemlisi Acura, ek özellikler ve hiçbir ekstra ücret ödemeden dört tekerlekten çekişli A-Spec seçeneği içeren yeni bir giriş seviyesi teknoloji donanımı için geçen yılın temel modelini bir kenara bıraktı. 2024 TLX'in tüm sürümleri güncellenmiş bir AcuraWatch güvenlik ve sürücü destek paketine sahiptir.

Honda Passport

Honda Passport

Honda Passport, ayarlanmış yay oranları, değiştirilmiş amortisör valfi ayarı, artikülasyon için yükseltilmiş stabilizatör çubukları ve 18 inç jantları saran General Grabber A/Tx arazi lastikleri ile revize edilmiş süspansiyonla 2024 için güncellenmiş bir TrailSport donanımına sahiptir.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Biraz zaman aldı ama Cybertruck nihayet satışta . Tesla, yeni elektrikli pikapını üç konfigürasyonda sunuyor: arkadan çekişli, dört tekerlekten çekişli ve Cyberbeast. Cyberbest, 845 beygir gücü ve 2,6 saniyelik 0-60 hızlanma süresiyle tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Ayrıca tek şarjla 500 km yol kat edebiliyor.

Audi Q8

Audi Q8

Audi Q8 ve SQ8, 2024 için güncellenmiş versiyonlarıyla piyasaya sürülüyor. SUV'lar, Audi'nin daha büyük hava girişleri ve petek desenli sekizgen Tek Çerçeveli ızgarasının yeni bir versiyonunun yanı sıra tüm seride standart olarak Matrix tasarımlı LED farları sayesinde artık daha da ilgi çekici olacak gibi duruyor.

Cadillac Celestiq

Cadillac Celestiq

Çarpıcı yenilikleriyle Cadillac Celestiq 2024 yılında yollara çıkacak . Beklenenden daha yüksek bir fiyat olan 340.000 $'lık bu lüks EV, çift motorlu, dört tekerlekten çekişli kurulumla yaklaşık 600 beygir gücü üretecek ve ona tahmini 3,8 saniyelik 0-60 mil / saat hız kazandıracak. Toplam sürüş menzilinin 480 kilometrenin biraz üzerinde olması bekleniyor.

Chevrolet Travers

Chevrolet Travers

İSİB'ten Dev Hamle: Ticari İş Birlikleriyle Türkiye'ye Katkı! İSİB'ten Dev Hamle: Ticari İş Birlikleriyle Türkiye'ye Katkı!

Traverse, 2024 yılı için büyük bir sükse yaratması beklenen otomobillerden. Güncellenen SUV, off-road görevleri için sağlam yeni Z71 kaplamasıyla şık bir dış tasarıma ve devasa 17,7 inç dokunmatik ekranı ile oldukça estetik bir iç tasarıma sahip.

Editör: Şahsüver ÇITIR