Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor, sahasında Başakşehir'i ağırladı. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı konuk ekip 3-2 kazandı. Bu sonuçla Adana Demirspor 66 puanda kalarak 4. sırada yer alırken, Başakşehir ise 59 puana yükselerek 5. sıraya çıktı.

Maçın ilk yarısında Adana Demirspor'un baskılı oyunu vardı. Ev sahibi ekip, 33. dakikada Emre Akbaba'nın golüyle öne geçti. Ancak Başakşehir, 45+2. dakikada Paulin Keny'nin attığı golle skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda ise Başakşehir daha etkiliydi. Konuk ekip, 51. dakikada Joao Figueiredo'nun golüyle öne geçti. Adana Demirspor, 61. dakikada penaltı kazandı ancak Belhanda topu kaleciden döndürdü. Bu pozisyondan sonra Başakşehir, 67. dakikada Paulin Keny'nin ikinci golüyle farkı ikiye çıkardı: 1-3.

Galatasaray'dan Kritik Deplasman Öncesi Yoğun Çalışma! Galatasaray'dan Kritik Deplasman Öncesi Yoğun Çalışma!

Adana Demirspor, 77. dakikada Jorge Morel'in golüyle umutlandı ancak skoru değiştiremedi ve maç 3-2 Başakşehir'in galibiyetiyle sona erdi.

Bu maçın ardından Adana Demirspor, ligdeki son maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Başakşehir ise sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.