Telefon Alamayanlara Müjde! 9 Mayıs A101 Aktüel Kataloğunda Teknoloji Şöleni Telefon Alamayanlara Müjde! 9 Mayıs A101 Aktüel Kataloğunda Teknoloji Şöleni

Adana Optimum da Sinema Halk Günü kapsamında çok uygun fiyatlara sinemalara gitmek isteyenler için 2023 yılındaki fiyatlarıyla ilgili bilgileri sizlerle paylaşacağız. Adana ilinde bulunan Optimum Alışveriş Merkezinde bulunan Sinema salonundan film izlemek isteyenler Halk Günü kapsamında normalden çok daha ucuz fiyatlara sinema biletleri alarak diledikleri filmleri uygun fiyatlara izleme şansları bulunmaktadır. 2023 yılı boyunca her ay, her ayın her haftası ve her haftanın hangi günlerinde halk günü olduğunu ve halk günü kapsamında kaç TL? fiyatına Adana Optimum da Sinema biletleri alabileceğiniz konusundaki güncel fiyat listelerini buradan bulabileceksiniz. Sadece Adana Optimum değil aynı zamanda farklı Alışveriş Merkezleri ve Sinema salonlarında da halk günleri kapsamında haftanın belirli gününde ve belirli saatlerindeki film seansları oldukça düşük fiyatlara satılmaktadır. Çevrenizdeki veya gitmek istediğiniz Sinema Salonlarının hangi günlerde halk günü yaptığını ve hangi saatlerde biletlerinin ucuz olduğuna dair fiyat bilgilerini buradan araştırıp bulabileceksiniz. 

Adana Optimum Sinema Halk Günü Bilet Fiyatları Listesi; 2023

Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde bulunan sinema salonunda düşük fiyatlarla film izleme imkanı sunan Halk Günü etkinliği, sinemaseverler için cazip bir seçenektir. 2023 yılında her ayın belirli günlerinde ve haftanın belirli günlerinde düzenlenen Halk Günü etkinlikleriyle ilgili güncel fiyat bilgileri şu şekildedir:

Adana Optimum Sinema Halk Günü Bilet Fiyatları 2023
  • Halk Günü etkinlikleri her ayın ikinci Çarşamba günü gerçekleştirilmektedir.
  • Halk Günü fiyatlarına göre, 2023 yılında Adana Optimum sinema biletleri aşağıdaki fiyatlarla satışa sunulmaktadır:
  • Tam Bilet: XX TL
  • Öğrenci Bileti: XX TL

Bu fiyatlar, genel olarak diğer günlerde uygulanan normal fiyatlara göre daha uygun olacaktır. Ancak, fiyatlar zamanla değişebilir veya özel etkinliklere bağlı olarak farklılık gösterebilir. Bu nedenle, gitmek istediğiniz tarih ve saatler için güncel fiyatları ve halk günü etkinliklerini Optimum Alışveriş Merkezi'nin resmi web sitesi veya sinema salonunun sosyal medya hesaplarından takip etmeniz önemlidir.

Adana'daki diğer alışveriş merkezleri ve sinema salonlarının da halk günleri düzenlediğini belirtmek önemlidir. Bu nedenle, çevrenizdeki diğer sinema salonlarının hangi günlerde halk günü yaptığını ve bilet fiyatlarını öğrenmek için ilgili alışveriş merkezlerinin veya sinema salonlarının web sitelerini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Adana Optimum Alışveriş Merkezi'ndeki sinema salonunda düzenlenen Halk Günü etkinlikleri, sinemaseverlere uygun fiyatlarla film izleme imkanı sunmaktadır. Güncel fiyatlar ve etkinlik takvimi için ilgili yerlerin resmi web sitelerini veya sosyal medya hesaplarını takip etmeniz tavsiye edilir.