Ağrı'nın Patnos ilçesi, AK Parti ve HDP adaylarının yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerine sahne oldu. Yapılan oylama sonucunda, HDP adayı Mehmet Şahin Savcı, toplam 18 meclis üyesinin 14'ünün oyunu alarak Patnos Belediye Başkanı seçildi. Bu sonuç, HDP'li bir üyenin AKP'li üyelerin arasında daha fazla oy alarak belediye başkanlığına seçilmesi anlamına geldi. Yeni belediye başkanı Mehmet Şahin Savcı, seçim sonrası yaptığı konuşmada Patnos'un gelişimi için elinden geleni yapacağını ve bölgenin hak ettiği konuma getirilmesi için çalışacaklarını ifade etti. Seçimin ardından, Patnos halkı ve meclis üyeleri, yeni belediye başkanını tebrik etti.

HDP'Lİ ÜYE MECLİS ÜYELERİNDEN DAHA FAZLA OY ALDI

Kapalı zarf usulüyle yapılan oylama sonucunda, toplam 18 meclis üyesinin 14'ünün oyunu alan Mehmet Şahin Savcı, Patnos Belediyesi'nin yeni başkanı seçildi. Bu sonuç, HDP'li bir üyenin, AKP'li üyelerin arasında daha fazla oy alarak belediye başkanlığına seçilmesi anlamına geldi.

YENİ BAŞKAN PATNOS İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞINI SÖYLEDİ

Seçimin ardından bir konuşma yapan Mehmet Şahin Savcı, Patnos'un gelişimi için her konuda elini taşın altına koyacağını ve Patnos'u hak ettiği konuma getirmek için çalışacaklarını belirtti. Yaklaşık 7 ayı kalan sürede el birliğiyle güzel çalışmalar yapacaklarını söyleyen Savcı, tüm meclis üyelerine ve oy verenlere teşekkür etti.

Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı Bursa'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

PATNOS'UN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN SAVCI OLDU

Ağrı'nın Patnos ilçesinde gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimlerinde, HDP adayı Mehmet Şahin Savcı, toplam 18 meclis üyesinin 14'ünün oyunu alarak belediye başkanı seçildi. Yeni başkanın Patnos için elini taşın altına koyacağını ve gelişim için çalışacağını belirtmesi, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.