OĞAN'IN YAPACAĞI İLK 3 İÇRAATI

Oğan, gazetecilere yaptıracak, Cumhurbaşkanlığı yapmayacak durumda ilk üç icraatı sıraladı. İlk icraatının Suriyeli sığınmacıların geri koruma önlemlerini Oğan, ikinci icraatının Afet Bakanlığı'nın yürütülmesi, üçüncü icraatının ise adaletin tesis edilmesi için gerekli ortamın sağlanması olduğunu belirtti.

KİMSE RANTTAN PARA KAZANAMAYACAK

Sinan Oğan, Türkiye'de teknoloji ve çip üretimiyle ilgili gol olduğunu da açıkladı. Bunun yanında rantın bitsin isteğiyle, ranta vergi getirileceğini ifade eden Oğan, kimsenin haram lokma istese bile yiyemeyeceğini ve kimse ranttan para kazanamayacağını söyledi. Resmi ciddiyetini muhafaza edecekleri, gelecek planlamalarının konuşulduğu medeni bir şekilde siyaset tartışmalarının da yapılacağı bir ülke olacağını vaat etti.

BİRLEŞTİRİCİ SÖYLEMLER

Oğan, açıklamalarında birleştirici sözler kullandı. Türkiye'nin son 20 senesinde olan isimlerin artık kısır tartışmalardan çıkacağını belirtirken, Türkiye'nin geleceğinde olmak isteyen bir isim vermeyi vurguladı. Oğan, niyetine ve plan projeleriyle gelmesini istediklerini ifade etti.