Emeklilikte Yaşa Takılanlardan Olan 4 Kişi, Köylülerini Unutmadı! Emekliliklerinin ardından üç kardeş ve yengeleri, Alaplı İsafakılı Köyü'nde köylülerine bir jest yapmak amacıyla yemekli bir mevlit organizasyonu düzenledi. Emekli olduklarından ayırdıkları bütçeyle elleriyle pişirdikleri etli pilavı köylülerine ikram ettiler. Bu hareket hem emeklileri mutlu etti hem de köylülerinin yüzünü güldürdü.

Yerel Yaşam Güncel Haberler

Mutluluklarını Paylaşma Arzusuyla Mevlit Organizasyonu Yaptılar

 Aynı evden emekli olan üç kardeş ve evin gelini, emekliliklerini kutlamak ve mutluluklarını diğer insanlarla paylaşmak istediklerini belirtti. Emekli maaşlarından ayırdıkları bütçeyle köylülerine etli pilav ikramında bulundular ve mevlit okuttular.

Kedilerin Mırlama Sırrı Çözüldü! Kedilerin Mırlama Sırrı Çözüldü!

EYT Yasasıyla Gerçekleşen Emeklilik Hayalleri

Burhan Kılıç, 1971 doğumlu bir köy sakini olarak EYT yasasının çıkmasıyla emeklilik hayalini gerçekleştirdiğini belirtti. Aynı evden kardeşleri Turan Kılıç, Yılmaz Kılıç ve yengesi Nezaket Kılıç da aynı yasadan faydalandı. Devlet büyüklerine teşekkür eden Burhan Kılıç, herkesin böyle bir emeklilik hayatına sahip olmasını diledi ve Cumhurbaşkanı'na minnettarlığını dile getirdi.

Aynı Evden 4 Kişi EYT'den Emekli Oldu! İlk Maaşlarıyla Öyle Bir Şey Yaptılar Ki...

Köylülerin Mutluluğuna Katkıda Bulunan Emekliler

Paragraf 5: Turan Kılıç, ilk emekli maaşlarıyla köylerindeki vatandaşlara etli pilavlı bir mevlit düzenlediklerini söyledi. Bu jestin köylülerini mutlu ettiğini belirtti ve herkesin çok mutlu olduğunu ifade etti. Turan Kılıç ayrıca Cumhurbaşkanına teşekkürlerini iletti.