Şahin'in, pilavcılık yaparak elde ettiği iddia edilen serveti, Alp Kılınç'ın çarpıcı açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Konuyla alakalı detaylara ve çok daha fazlasına haberimizde ulaşacaksınız.

Dilan Polat ile Engin Polat'ın cezaevine girmesi sonrasında Türkiye'deki sosyal medya fenomenleri tedirgin olmaya başladı. Alp Kılınç, sosyal medya dünyasındaki pek çok ismi hedef alarak çeşitli iddialar ortaya atıyor. Şimdi gözler, "Bıyıklı Pilavcı" olarak bilinen Nedim Şahin'e çevrildi.

Alp Kılınç'ın iddialarına göre, Nedim Şahin pilavcılık yaparak sıradan bir işletmeci olamayacak kadar büyük bir servet elde etti. İddialara göre Şahin, pilavcılık işine girmeden önce öğretmendi ve kısa sürede eşsiz bir servetin sahibi oldu.

Şahin'in servetinin arkasında başka işler olduğu, sosyal medya fenomenleriyle iş birlikleri ve yüksek bütçeli reklamların bu serveti artırdığı düşünülüyor.

İddiaların bir diğer boyutu, Şahin'in sahibi olduğu "Baruthane Pilavcısı" işletmesine yönelik. İşletmenin öne çıkan yerlerde bulunmasına rağmen ödenen vergi miktarı sadece 31 bin 977 TL olarak açıklandı.

Alp Kılınç, Dilan ve Engin Polat çiftinin de kullandığı iddia edilen "mail order" yönteminin, işletmenin vergi ödeme miktarını düşük tutmasında etkili olabileceğini ifade ediyor.

Cannes Film Festivali! Kırmızı Halıda Kimler Olacak? Cannes Film Festivali! Kırmızı Halıda Kimler Olacak?

Şu ana kadar Nedim Şahin'in konuyla ilgili bir açıklama yapmamış olması, merak uyandıran iddiaların üzerine bir soru işareti daha ekliyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.