Bursa'da gençler arasında Alışveriş Merkezi olarak bilinen Korupark da başlayan kavga, büyüyerek dışarıya taşındı ve herkesin konuştuğu bir olay haline geldi. Günümüzde özellikle sosyal medya platformlarının da etkisiyle bir yerde gençler arasında çıkan büyük kavgalar tüm Türkiye'de konuşulan ve merak edilen konular haline gelmektedir. Korupark Olayı olarak araştırılan bu haberle ilgili de detayları sizlerle paylaşacağız. Osmangazi ilçesi Emek Mahallesinde bulunan Korupark Alışveriş Merkezinde iki grup gencin arasında önce tartışma çıktı ve daha sonra kavgaya dönüştü.

Oldu

Tartışmanın ve kavganın hangi konudan çıktığı bilinmemektedir. Çıkan kavgada herhangi bir kesici ve delici alet kullanılmadığı bilinmektedir. Lakin çıkan gruplar arasındaki bu kavga Alışveriş Merkezinde olunca orada bulunan güvenlik ve polis güçleri hemen olaya müdahale etti. Olayın daha da büyümesi ve sakinlememesi üzerine takviye polis ekipleri de geldi, olayın durulmasıyla birlikte 3 kişi tedavi amaçlı hastaneye götürüldü. Bu kavganın görüntüleri ve konusu sosyal medya platformunda yayılmaya başladığı için insanlar sebebini ve olaya dair gelişmeleri merak ederek araştırıyorlar. 

BURSA KORUPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLAYI NEDİR? 

Bursa'da bulunan Korupark Alışveriş Merkezinde iki grup genç arasında çıkan kavga, son günlerde tüm Türkiye'de konuşulan bir olay haline geldi. Osmangazi ilçesi Emek Mahallesinde bulunan alışveriş merkezinde meydana gelen olayda, hangi konudan çıktığı bilinmeyen bir tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

iPhone Servis Yok Diyor Nasıl Düzelir? iPhone Servis Yok Diyor Nasıl Düzelir?

Oldu

Kavganın büyümesi üzerine olaya müdahale eden alışveriş merkezi güvenlik görevlileri ve polis ekipleri, çıkan kavgayı kontrol altına almaya çalıştı. Ancak, olayın durulmaması üzerine takviye polis ekipleri de bölgeye sevk edildi. Kavga sırasında herhangi bir kesici ve delici alet kullanılmadığı bilinmektedir. Olayın sonucunda üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavileri devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kavganın neden çıktığı ve tarafların kimlikleri hakkında da herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Korupark Olayı, sosyal medya platformlarında da büyük yankı uyandırdı. Olayın görüntüleri ve detayları sosyal medyada paylaşılarak geniş bir kitleye ulaştı. Olayın neden çıktığı ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında meraklı gözler bu konuda haberler takip ederek bilgi edinmeye çalışıyorlar. Bursa'da bulunan Korupark Alışveriş Merkezinde çıkan kavga, büyük bir olay haline gelerek tüm Türkiye'de konuşulmaya başladı. Olaya müdahale eden güvenlik ve polis ekipleri tarafından kontrol altına alınan kavga sonucunda üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın neden çıktığı ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı.