Kedilerin Mırlama Sırrı Çözüldü! Kedilerin Mırlama Sırrı Çözüldü!

İŞKUR tarafından yayımlanan memur alım ilanı için alımlar için son başvuru tarihi 22 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu alımlar için adaylar, yazılı veya sözlü sınav tabi tutulmayacaklar. Başvuru kapsamına dahil edilen il listesi şu şekilde; Kahramanmaraş, Ağrı, Amasya, Hakkari Artvin, Aydın, Bilecik, Bitlis, Bursa, Düzce, Erzincan, Gaziantep, , İstanbul, İzmir, Niğde, Kars, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Rize, Şırnak, Tekirdağ, Yozgat.

İŞKUR PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

İŞKUR tarafından belirtilen başvuru şartları şu şekilde; Başvuru yapacak adayların son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını tamamlamış olması ve T.C vatandaşı olması gerekmektedir.

İŞKUR bünyesine katılmak isteyen adayların son başvuru tarihine kadar Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Maliye, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Muhasebe, Muhasebe, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik alanlarından birinde ön lisans mezun olmaları aranan şartlar arasındadır.

Erkek adayların ise için askerlikle görevini tamamlamış olması veya askerlik ile ilişiği olmaması gerekmektedir.

2022 KPSS (B) GRUBU P93 PUAN TÜRÜNDE EN AZ 70 PUAN

Adayların başvurularının değerlendirilmesinde ise 2022 KPSS (B) grubu P93 puan türünde en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları ile ilgili daha detaylı bilgileri İŞKUR resmi web sitesi üzerinden İŞKUR personel alımı ilanı içeriğinden öğrenebilirsiniz.