Siyah Noktalara 1 Günde Tam Çözüm Yöntemi (2024) Siyah Noktalara 1 Günde Tam Çözüm Yöntemi (2024)

CZN Burak, açıklamasında hakkının yendiğini söyleyerek, İstanbul'da kendi adını taşıyan ilk restoranını açmaya hazırlandığını da belirtti. Ünlü fenomen, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "CZN Burak restoran sadece Dubai, Katar ve Tacikistan'da var. 3 ay sonra İstanbul'daki ilk restoranımı açacağım. İstanbul'da başka bir restoranım yok. Lütfen çakma, ismimi kullanan emek hırsızlarına paye vermeyin. Zamanı gelince her şeyiaçıklayacağım." ifadelerini kullandı.

CZN Burak'ın babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle İstanbul'daki restoranındaki bağını kopardığı iddia edilirken, ünlü restoran sahibinin bu açıklamalarıyla birlikte bu iddialar da doğrulanmış oldu. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu olay, CZN Burak'ın babasıyla yollarını tamamen ayırması ve İstanbul'daki restoranının babasına ait olmadığını açıklamasıyla sonuçlandı.

Bu olay, CZN Burak'ın yükselen popülerliği ve dünya genelindeki restoranlarıyla birlikte adını duyurmasıyla birlikte oldukça dikkat çekti. Ünlü fenomenin İstanbul'daki ilk restoranının açılmasıyla birlikte, bu olayın nasıl bir etkisi olacağı ve restoran sektöründeki rekabete nasıl bir yansıması olacağı merak konusu haline geldi.