Demet Akalın’ın sahneye erken çıkmak istediğini söyleyen Resul Dindar, “Ben buranın çocuğuyum, ben Karadenizliyim müziğiyim, sen beni tanımıyorsun” diyince Demet Akalın sahneyi çıkarak tepki gösterdi.

Eurovision 2024 Nereden İzlenir? (Canlı ve Tekrar İzle) Eurovision 2024 Nereden İzlenir? (Canlı ve Tekrar İzle)

Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen ve bu yıl 49’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nin beşinci gününde izleyenler beklenmedik bir gerginliğe şahit oldu. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar ile pop müziğinin başarılı sanatçısı Demet Akalın'ın aynı gün sahne alması beklenen güzel bir geceye dönüşürken, sahne sıralamasında yaşanan anlaşmazlık festivalin gündemini belirledi.

Resul Dindar ve Demet Akalın Neden Tartıştı?

Festival programına göre saat 20.30-22.00 arasında sahneye çıkan Resul Dindar, enerjik performansı ve sevilen şarkılarıyla Arhavi'de coşkulu bir konser verdi. Ancak programın uzaması ve Dindar'ın sahne süresinin planlanandan daha fazla sürmesi, 22.00'de sahne alması planlanan Demet Akalın'ın tepkisini çekti.

Konser esnasında, bir görevlinin Resul Dindar'ın yanına gelip bir şeyler söylemesi sonrası, Dindar sahne önüne gelerek, Demet Akalın'ın sahneyi kendisine devretmesini istediğini ve eğer sahnede hemen yerini almazsa festivalden ayrılacağını iddia etti. Ünlü sanatçı, mikrofonu eline alarak, "Demet Akalın Hanımefendi 22.30’da çıkmak istiyormuş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir" şeklinde konuştu.

Demet Akalın Sevenleriyle Buluştu

Bu açıklamaların ardından Demet Akalın, sahneye çıkarak Dindar ile bir süre konuştu. Bu konuşmanın içeriği hakkında net bilgiler olmamakla birlikte, izleyicilerin dikkatini çeken bu an, geceye damgasını vurdu. Konuşmanın ardından Akalın, sahneden indi. Resul Dindar'ın konserinin bitiminde ise Demet Akalın, sahneye çıkarak enerjik performansıyla sevenleriyle buluştu.

Gecenin sonunda, her iki sanatçının da performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Ancak yaşanan bu gerginlik, festivalin konuşulan konularından biri oldu.