Özel ve Bahçeli Arasında Hangi Konular Ele Alınacak? İşte Detaylar! Özel ve Bahçeli Arasında Hangi Konular Ele Alınacak? İşte Detaylar!

DEMİRTAŞ'TAN ERDOĞAN'A YANIT: KAYBETMENİN PANİĞİYLE "SELO, SELO" DİYE KUYRUĞUNA BASILMIŞ KEDİ GİBİ MİYAVLAYIP DURUYOR

Selahattin Demirtaş, önümüzdeki seçimlerin partiler arasında yaşanan klasik, demokratik bir yarış olmayacağını, bunun yerine Türkiye'nin Erdoğan tek adam rejimi altında diktatörlüğe dönüşüp dönüşmeyeceğinin seçimi olacağını belirtti. Bu nedenle, büyük bir ulusal birlik ruhuyla tek yürek olunması gerektiğinin altını çizdi.

KÜRT SORUNU MECLİS ÇATISI ALTINDA ÇÖZÜLECEK

Demirtaş, yapacakları ilk işin, demokrasiyi büyüterek barışa katkı sağlamak, Kürt sorununu Meclis çatısı altında çözüme kavuşturmak için çalışmak olacağını söyledi. Kendi dilimizin, kültürümüzün özgürce yaşayacağı, güvence altına alındığı bir sürecin demokratik mücadelesini yürüteceklerini ifade etti.

EKONOMİK YATIRIMLAR

Hakkâri'deki gençlerin işsizliği ve yoksulluğunu çözmek için ekonomik yatırımlar yapacaklarını belirten Demirtaş, hayvancılık ve tarımın yeniden ayağa kaldırılacağını, esnafların ve çiftçilerin borçlarının yapılandırılacağını söyledi. Ayrıca, sınır kapılarının modernize edileceğini, tüm ilçelerin alt yapı sorunlarının çözüleceğini dile getirdi.

BÜYÜK ULUSAL BİRLİK RUHU İSTEDİ

Selahattin Demirtaş, Hakkâri halkından 7 Haziran seçimleri de dahil olmak üzere büyük bir ulusal birlik ruhuyla tek yürek olmalarını istedi. Başka partilere veya bağımsız adaylara oy verilmemesi gerektiğini vurguladı.

DÖNEM KOLTUK MAKAM MEVKİ PEŞİNDE KOŞMA DÖNEMİ DEĞİL

Demirtaş, dönem koltuk, makam, mevki peşinde koşma dönemi olmadığını belirterek herkesi Yeşil Sol Parti adayları etrafında kenetlenmeye çağırdı.

YENİ DÖNEMDE DEMOKRASİ VE EKONOMİ İNŞA EDİLECEK

Demirtaş, yeni bir dönem ve hayatın başladığını, anahtarın ise halkın elinde olduğunu ifade etti. Demokrasiyle birlikte ekonominin mutlaka inşa edileceğini ve Hakkari'nin kara talihinin değiştirileceğini söyledi.