ŞANLIURFA

Deprem bölgesinde yer alan bir diğer ilimiz olan Şanlıurfa'da da açılan sandık sayısı yüzde 99.9'a ulaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 62.01 oy oranıyla birinci sırada yer aldı. Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti yüzde 42.94'le birinci sırada yer alırken, CHP yüzde 7.71 oy oranıyla sonuncu oldu.

OSMANİYE

Osmaniye'de açılan sandık sayısı yüzde 100'e ulaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 62.31 oy oranıyla birinci oldu. Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti yüzde 32.92'lik oy oranıyla birinci sırada yer aldı.

Özel ve Bahçeli Arasında Hangi Konular Ele Alınacak? İşte Detaylar! Özel ve Bahçeli Arasında Hangi Konular Ele Alınacak? İşte Detaylar!

MALATYA

Deprem bölgesinde yer alan bir diğer ilimiz olan Malatya'da da açılan sandık sayısı yüzde 100'e ulaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 69.39 oy oranıyla birinci sırada yer alırken, milletvekili seçimlerinde AK Parti yüzde 45.13 oy oranıyla birinci sırada yer aldı.

KİLİS

Kilis'te açılan sandık sayısı yüzde 100'e ulaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 65.62 oy oranıyla birinci oldu. Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti yüzde 39.84'lük oy oranıyla birinci sırada yer aldı.

HATAY

Hatay'da açılan sandık sayısı yüzde 100'e ulaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında oldukça sıkı bir yarış yaşandı. Sonuç olarak, Kılıçdaroğlu yüzde 48.07 oy oranıyla ikinci sırada yer alırken, Erdoğan yüzde 48.03 oy oranıyla birinci oldu. Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti yüzde 33.6 oy oranıyla üçüncü sırada yer aldı.