Trendyol Süper Lig’de 2. hafta futbolseverleri dev derbi karşılayacak. Trabzonspor ve Galatasaray’ın yarın 21.45’te oynayacağı dev derbide sarı kırmızılı taraftarlar takımını yalnız bırakmak istemiyor. Biletler satışa sunulduğu gibi kısa sürede tükendi.

Aslan Hata Yapmak İstemiyor

Trendyol süper ligde sezonun ilk derbisi yarın saat 21.45’te Rams Park’ta oynanacak. Şampiyonlar liginde oldukça başarılı performans gösteren Galatasaray süper lig de de yeniden şampiyon olabilmek için adeta kolları sıvamış durumda.

Süheyl Batum: "Galatasaray Dokunulamaz, Küresel Güç Olacak!" Süheyl Batum: "Galatasaray Dokunulamaz, Küresel Güç Olacak!"

Olay Transfer Zaha’nın Performansı Beğenilmedi

Süper lig yeni sezonunda transfer süreci tam gaz devam ediyor. Sarı kırmızılı takım bilindiği üzere ezeli rakibi Fenerbahçe’nin uzun bir süredir ilgilendiği Wilfired Zaha’yı renklerine bağlayarak adeta yılın transfer çalımına imza atmıştı. Wilfired Zaha Galatasaray’da ilk maçına çıktı. Taraftarın dört gözle performansının beklediği Wilfired Zaha Galatasaray’ı bir hayli hayal kırıklığına uğratmış oldu. Zaha’nın Galatasaray’ın Uefa Şampiyonlar liginde kendi evinde Olimpija takımını ağırladığı maçta yıldız futbolcunun sık sık top kaybı yapması girmiş olduğu pozisyonda topu kontrol edememesi sosyal medya da oldukça büyük yankı uyandırdı. Bunun yanı sıra yayınlanan bir görüntüde Zaha’nın düşük perfomansına kulübede oturan takım arkadaşları Mauro İcardi ve Mertens’in gülmesi kısa süre içerisinde sosyal medyada viral olmuş durumda. Konuya dair her iki futbolcudan da beklenen açıklama gelmemesi de bir hayli şaşırtıcı.

Fırtına Rams Park’ta Sert Esmek İstiyor

Süper lig yeni sezon maçları geçtiğimiz hafta resmen başladı. Fırtına ilk maçında Antalyaspor’u Denswill’in golü ile 1-0 devirmişti. Maç bitiminde ilk 3 puanını hanesine yazdıran Fırtına bu sefer derbide Galatasaray ile kozlarını paylaşmış olacak. Rams Park’ta oynanack bu dev karşılaşmada Fırtına 2’de 2 yapmak istiyor.