Türkiye Petrolleri, çok sayıda büro memuru alımı yapacak. Alımlar, KPSS şartı aranmaksızın gerçekleştirilecek. Alınacak olan personel, servis görevlisi olarak çalıştırılacak.

Aynur, Rodi, Cudi, Viyan, Beritan Delila, Bahoz Neden Yanarak Can Verdi? Aynur, Rodi, Cudi, Viyan, Beritan Delila, Bahoz Neden Yanarak Can Verdi?

BAZI BÖLÜMLERDEN MEZUN OLMANIZ YETERLİ

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup son başvuru tarihi 16 Haziran olarak belirlendi. Başvuru yapacak adayların üniversitelerin belirli bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. İlgili ilanda adayların mezun olabilecekleri bölümler şöyle sıralanıyor: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmaları gerekiyor.

DİĞER ŞARTLAR

İşkur tarafından belirtilen son başvuru tarihi itibariyle adayların belirtilen okul bölüm/programlarından mezun olmaları gerekmektedir. Adayların erkek olması halinde askerlikle ilişiği bulunmamalıdır. Ayrıca, adayların seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani bir durumu bulunmamalıdır. Mülakat tarihleri adaylara daha sonra bildirilecek.

İSTİHDAM GÖRÜŞMESİ YAPILACAK YER VE AÇIK ADRES

Türkiye Petrolleri A.O. Batman Bölge Müdürlüğü Site Mahallesi 72100/BATMAN. İşkur tarafından belirtilen nihai listelerde yer alan adaylara evrak teslimi telefon/e-mail yoluyla gerçekleştirilecek. Ayrıca, sözlü sınav tarihi "www.tpao.gov.tr" internet adresinden duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.