26 Bölge Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere, 275 Operatör, 301 Usta, 37 Usta Yardımcısı, 3 Alet Operatörü, 18 Bakım Yağcı, 107 Sondaj İşçisi, 138 Şoför, 5 Topograf, 18 Treyler Operatörü ve 22 Treyler Operatörü Yardımcısı alınacaktır.

Lila Kağıt Hisse Senedi Alınır mı? Yorumları Nelerdir? 2024 Lila Kağıt Hisse Senedi Alınır mı? Yorumları Nelerdir? 2024

KURA İŞLEMLERİ BEKLENİYOR

Başvurusu olumlu sonuçlanan adayların belirlenmesi için kura işlemleri gerçekleştirilecek. Kura tarihi 01/06/2023 olarak belirlenmiş olup, gün boyunca (09:00 - 18:00) devam edecektir.

ASİL ADAYLAR SINAVA GİRECEK

Kura sonucunda belirlenen 3276 asil aday, yazılı-sözlü-uygulama yöntemleri kullanılarak yapılacak sınavda meslek bilgi ve becerilerine ilişkin sorulara cevap vereceklerdir. Sınav başarı puanı altmış (60) olarak belirlenmiştir.

KURA SONUÇLARI HAZİRAN'DA AÇIKLANACAK

Kura işlemleri Haziran ayında gerçekleştirilecek ve kura sonuçları aynı gün DSİ Genel Müdürlüğü tarafından resmi internet adresi üzerinden ilan edilecektir.

ADAYLARIN BİLGİLENDİRİLMESİ

Kura sonuçları, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer duyurular Bölge Müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecektir. Adaylara yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

BAŞVURULAR VE KURA İŞLEMLERİNDE DETAYLAR

Başvuru yapmak isteyen adaylar veya kura işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesini ziyaret edebilir veya İŞKUR aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.