Mehmet Şimşek Açıkladı! Tasarruf Paketinde Neler Var? Mehmet Şimşek Açıkladı! Tasarruf Paketinde Neler Var?

Başvuru yapmak isteyen adayların, ilanın yayınlandığı sayfada 5 günden itibaren İŞKUR üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. adayların eğitim durumu, deneyim, görevli durumu, yabancı dil şartı gibi koşulları taşımayıp taşımalarını sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurumu ve ayrıca isteğia ibraz yapılması gerekmektedir. Gerçeğe aykırı belge veren veya beyanda bulunanların başvuruları geçersiz hale getirilecek ve işe alınmaları iptal edilecektir.

ÖNCELİK HAKKI OLAN ADAYLAR İÇİN KURALLAR BELİRLENMİŞTİR

Öncelik varsayımına sahip olan adayların, başvuruda bulundukları sürekli zorlama kararıne çalıştırmace davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmemeleri veya sınava katılmamaları durumunda, doğrudan elden çıkaracaktır. Öncelik hakkında ikinci kez yararlanılamayacaktır. İstemci, başvuru yapan adaylar içinde talep yoğunluğu dört katı olacak şekilde noter kura tutulması hedeflenecek ve nihai listede yer alan kişinin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve davetine bildirilecektir.

İŞYERİNE İSİM BİLDİRİLEN KİŞİLERE SÖZLÜ SINAV YAPILACAK

İlana başvuracak kullanıcıların başvuru tarihi itibariyle 18 yaşına gelmiş olmaları, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin unutulması ve Eğirdir İlçesinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Öncelik varsayımına sahip olan adaylar, başvuruda bulundukları sürekli koruma kararıne çalıştırmace davet edildikleri takdirde, işyerine isim veren kişiler arasından sözlü sınava tabi tutulurlar.

NOTER KURASI VE SÖZLÜ MÜLAKAT TARİHLERİ BELİRLENDİ

Noter kursu, 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 11.00'da Cami Mahallesi Ağalar Sokak No:8 Kat:2 Eğirdir/Isparta adresinde yapılacak. Sözlü görüşme ise 6 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 10.00'da aynı adreste yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR

DSİ personel alımı için okul öncesi adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. MS Office programlarını bilmeleri, etkili iletişim kurabilmeleri, takıma yatkın olmaları, sorumluluk sahibi olmaları, iş disiplinine önem vermeleri ve çalışma saatlerine uyum sağlamaları elde edilebilir. Başvuru yapacak adayların ayrıca sağlık açısından işe uygun olduğunu belgelemeleri gerekmektedir. Adayların özellikle sulama ve tarım konularına ilgi duymaları tercih sebebi olacaktır.