Bu paylaşım, sosyal medyada büyük bir ilgi gören ve destekleyenler tarafından beğeni topladı. Reid'in güzelliği ve fit bedeni, misafirlerinin dikkatini çekti. Yürütülen yöneltilen yorumlar da olumlu oldu ve taraftarlar tarafından övgüyle karşılandı.

Reid'in yetişkin filminin kariyerini sonlandırmasıyla birlikte, sosyal medyaya yoğunlaşarak hayranlarla sık sık etkileşim halinde olduğu görülüyor. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve gezilerle hayranlarını memnun eden Riley Reid, hoş ve sempatik tavırlarıyla da geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başarıyor.

Ashley Mathew olarak da bilinen Riley Reid, yetişkin film endüstrisinde kısa sürede dünya çapında ün kazandı. Ancak kariyerini sonlandırma kararı aldı ve sakin bir hayat yaşamaya başladı. Doğumun yolcularıyla emekli olan Reid, Pasha Petkuns ile yaşamını birleştirdi ve bu birliktelikten bir çocuklar oldu. Ailece yaşadıklarımız mutlu anları sosyal medya hesabından paylaşan Reid, son olarak Instagram hesabında romantik bir kareyi hayranlarıyla paylaştı.

Reid, kocasıyla ilgili fotoğrafla birlikte mutlu olduğu ve aşklarının hala taze olduğunu görünce önüne serdi. Takipçileri bu anlatıma olumlu yanıtlar vererek, Reid'in özel yaşamındaki mutluluğa sevindiklerini dile getirdiler.

Yetişkin film kariyerinden sonra sakin bir hayata adım atan Riley Reid, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle etkileşimde olmaya devam ediyor. Ailesi, arkadaşları ve hobileriyle vakit geçiren Reid, sadece özel konut değil, aynı zamanda sevdiklerine de zaman ayırarak, harcamak her zaman yakın temas halinde kalıyor.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Kendilerine ait bir giyim markası kuran Riley Reid ve Pasha Petkuns, sık sık görüşmelerle görüşme markalarının tanıtımını yapıyorlar. İkilinin son paylaşımları ise aşk dolu bir kare oldu. Beyaz mayosuyla eşinin kucağına tur atan Reid'in bu paylaşımı, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Reid ve Petkuns'un aşkları, hayranları tarafından büyük bir hayranlıkla karşılanıyor. Paylaşılan fotoğrafta da bu aşk net bir şekilde gözetliyor önüne seriliyor ve takipçiler bunu dile getiriyorlar, "Gördüğüm en iyi ikili", "Birbirine aşkla bakan insanlarda çok mutlu olduklarında" gibi yorumlarda bulundular.

İki başarılı isim, hem aşklarıyla hem de işleriyle gündemde kalmaya devam ediyor. Kendilerine ait giyim markası ile ilgili paylaşımlarıyla hayranlarının ilgisini çeken ikili, aynı zamanda özel hayatlarına dair paylaşımlarıyla da geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başarıyor.