Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında futbolseverleri heyecan dolu bir karşılaşma bekliyor. Galatasaray, Gaziantep FK ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu maç, Galatasaray için zirve yarışında kritik öneme sahip. Son olarak İstanbulspor'u mağlup eden Galatasaray, Marius Sumudica'nın çalıştırdığı Gaziantep FK'yı da yenerek liderlik yarışında avantajını korumak istiyor.

Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Gaziantep FK Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 GS-GFK Maçı Bedava Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Gaziantep FK Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 GS-GFK Maçı Bedava Canlı İzle!

Galatasaray Gaziantep FK Canlı İzle "Taraftarium24, SelçukSports HD ve İnat TV Box" Linkleri

Galatasaray Gaziantep FK maçını canlı olarak izlemek isteyenler arasında Taraftarium24, SelçukSports HD ve İnat TV Box gibi platformlara yönelik araştırmalar yaygınlaşmaktadır. Ancak, bu platformlar üzerinden kaçak yayınları izlemek, hem Galatasaray'a hem de Türk futboluna zarar veren bir eylemdir. Bu yazıda, bu durumların ne kadar doğru olmadığını ve Galatasaray Gaziantep FK maçının legal bir şekilde izlenebileceği alternatifleri vurgulayacağız.

G S

beIN SPORTS Canlı Yayını

İlke Özyüksel, Paris 2024'te Madalya Hedefiyle Sahneye Çıkıyor! İlke Özyüksel, Paris 2024'te Madalya Hedefiyle Sahneye Çıkıyor!

Eksikler ve Rams Park Stadyumu'nda Heyecan

Bu önemli maç öncesinde Galatasaray, dört önemli isminden mahrum kalacak. Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Mücadelenin oynanacağı Rams Park Stadyumu'nda ise hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

G S Gaziantep

Maçın Detayları: Zaman, Yayın ve Muhtemel 11'ler

Galatasaray ile Gaziantep FK arasındaki bu heyecan verici mücadele, 28 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

  • Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Davinson, Nelsson, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Icardi.
  • Gaziantep FK: Nita, Djilobodji, Arda, Morais, Nkoulou, Furkan, Jevtovic, Mirza, Markovic, Bahadır, Mehmet.

Galatasaray - Gaziantep FK: 10. Randevu

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'de bugüne kadar 9 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlar sonucunda Galatasaray 7 galibiyet elde ederken (1'i hükmen), Gaziantep FK 1 kez üstün geldi ve 1 maç berabere sonuçlandı. İki takım arasında atılan toplam gol sayısı, Galatasaray lehine 21-9 oldu. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

Galatasaray Gaziantep-1

Galatasaray'ın İmparatorluk Yolunda 10 Maçlık Seri

Son 10 lig maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, bu seride önemli takımları mağlup etti ve beraberlikler aldı. Hatayspor mağlubiyetinden sonra Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor ve İstanbulspor'u yenen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ve Sivasspor ile berabere kaldı.

Süper Lig'in En Az Gol Yiyen Takımı: Galatasaray

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de savunma anlamında etkileyici bir performans sergiliyor. 22 maçta sadece 13 gol yiyen takım, ligin en az gol yiyen takımı unvanını taşıyor. Bu maçların 11'inde kalesini gole kapatan Galatasaray, defansif anlamda ligin en güçlü ekiplerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR