Son Dakika Gaziantep Haberleri... Ehliyetsiz sürücü ve arkadaşının polise mukavemeti pahalıya mal oldu. Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde, uygulama noktasında durdurulduktan sonra trafik polislerine mukavemette bulunan ehliyetsiz sürücü ve arkadaşı haklarında adli ve idari işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Mukavemet ve Saldırı

Ehliyetsiz olduğu tespit edilen N.C.Ç. ve arkadaşı M.O.K., uygulama noktasında görevli trafik polislerine mukavemette bulunarak saldırmaya çalıştı. Bu durum üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi.

Cezai İşlem ve Gözaltı

Gözaltına alınan N.C.Ç. ve M.O.K., isimli şüphelilere Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddeleri gereğince 15 bin 989 TL ceza uygulandı. Ayrıca, 2 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapılması için polis merkezine götürüldü.

Cenazeye Gidenleri Taşıyan Minibüs Devrildi: 2'si Ağır 18 Yaralı Cenazeye Gidenleri Taşıyan Minibüs Devrildi: 2'si Ağır 18 Yaralı

Sürücüler ve Toplum İçin Önemli Bir Ders

Bu olay, ehliyetsiz sürücülerin ve arkadaşlarının trafik kurallarına uymadığı zaman ortaya çıkabilecek tehlikeli sonuçlara dikkat çekiyor. Ehliyetsiz araç kullanmanın ve polise mukavemetin ciddi cezaları olduğunu gösteriyor.