AKP'DEN YAPILAN AÇIKLAMALAR

AKP Erzurum milletvekili Selami Altınok, yaptığı konuşmada Türkiye'nin kaderini emperyalistlerin belirleyeceği ittifakların eline bırakmamak gerektiğini söyledi. Muhammet Fırat Kırbaç da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdiklerini vurgulayarak, "Gücünü HDP'den, PKK'dan ve dağdan alanlardan değil de gücünü milletinden alan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gidiyoruz" dedi.

ROZETLER TAKILDI

Programda yapılan konuşmaların ardından, yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Programa, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, AKP milletvekili adayı Muhammed Gökberk Kocaaliler ve parti üyeleri de katıldı.

GELECEK PARTİSİ'NDE NELER DEĞİŞECEK?

Gelecek Partisi'nde yaşanan bu istifa sürecinin parti içinde ne gibi etkileri olacağı henüz net bir şekilde bilinmiyor. Ancak bu durum, parti yönetimi tarafından dikkate alınacak ve gerekli tedbirlerin alınması sağlanacak.

Anket Cepte Güvenilir mi? 2024 Anket Cepte Güvenilir mi? 2024

AKP İÇİN NASIL BİR ETKİSİ OLACAK?

Gelecek Partisi'nden AKP'ye katılan 300 kişinin seçim sonuçlarına ne kadar etki edeceği merak konusu. Yakın zamanda yapılacak olan seçimlerde, bu durumun parti oy oranını artırıp artırmayacağı veya pek fazla bir etkisinin olup olmayacağı yakından takip edilecek.